Paradajková kapusta

m0nikaM0nika, 44 ročná žena, Bratislava, 3. novembra 2010 10:10
Ďalšie jej recepty »

Paradajková kapustaFoto: m0nika
5 min
príprava
10 min
tepelná úprava

Suroviny

Postup prípravy

  1. 1

    Nakrájanú kapustu dáme do hrnca, osolíme, okoreníme, posypeme rascou a zalejeme trochou vody.

  2. 2

    Dusíme takmer do mäkka.

  3. 3

    Pridáme podľa chuti ocot a cukor, paradajkový pretlak a dodusíme.

  4. 4

    Ak je kapusta veľmi riedka zaprášime hladkou múkou, pod pokrievkou necháme spariť, premiešame a hotovo. Najlepšia je trochu preležaná...

  5. 5

    My robievame s opečenými špekáčikmi alebo párkami a s chlebíkom. Dobrú chuť! Pozn. redakcie: bez špekáčikov ide o vegetariánske jedlo :-)

ohodnoť recept:
Recept je zaradený do tagov:


TOPlist