Paradajková kapusta

Paradajková kapusta
Foto: m0nika
m0nikaM0nika, recept pridal: 3. novembra 2010 10:10Ďalšie jeho recepty

Suroviny

5
minút
príprava
10
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Nakrájanú kapustu dáme do hrnca, osolíme, okoreníme, posypeme rascou a zalejeme trochou vody.

2

Dusíme takmer do mäkka.

3

Pridáme podľa chuti ocot a cukor, paradajkový pretlak a dodusíme.

4

Ak je kapusta veľmi riedka zaprášime hladkou múkou, pod pokrievkou necháme spariť, premiešame a hotovo. Najlepšia je trochu preležaná...

5

My robievame s opečenými špekáčikmi alebo párkami a s chlebíkom. Dobrú chuť! Pozn. redakcie: bez špekáčikov ide o vegetariánske jedlo :-)



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • marianne69, 3. novembra 2010 o 10:49
    Tomu receptiku som sa 2x prizrela,ci to nahodou moja mama nedala,robi navlas rovnaku bez spekacikov:-))))


  • jezibabka1, 3. novembra 2010 o 12:14
    mňam, robievam:)


  • evanaaa, 3. novembra 2010 o 16:53
    Aj ja tak robievam, a najlepšie mi k tomu chutí hovädzie na šťave. Alebo len tak, ale robím trošku viac šťavy do tej kapusty.


  • zdezda, 4. novembra 2010 o 06:07
    mňaaaaam, robila si ju už aj z červenej kapusty?(bielu som už všetku natlačila do suda)


  • m0nika, 4. novembra 2010 o 09:28
    zdezda, z červenej kapusty som ju ešte nerobila, ale myslím si, že sa tým nič nepokazí... keď vyskúsaš daj vedieť ako to dopadlo :-)


  • marienka44, 4. novembra 2010 o 11:10
    Pod kapustu nejde ziaden tuk, napr. olej?


  • m0nika, 4. novembra 2010 o 13:17
    Tuk nie, ja nerada mastím keď nemusím.


  • hanee, 18. apríla 2012 o 15:58
    ostala mi kapusta, idem to vyskusat, nejedla som to asi 25 rokov a pritom ako decko som toto jedlo milovala.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Medovníková chalúpka v rozprávkovom lese
- Inzercia -
Medovníková chalúpka sa skrýva v lese. A viete, že aj vy v kuchyni môžete takéto rozprávkové lesy chrániť? Celkom jednoducho – správnymi surovinami, ktoré pri varení používame.

Rúra na pečenie: Nie je už len obyčajná pec
Vianoce – obdobie, kedy naše rúry na pečenie nemajú čas na oddych, sa pomaly blížia. Ak uvažujete o kúpe novej rúry, pomôžeme vám článkom, v ktorom si prečítate, aké parametre si máte pri ich výbere všímať, aby vám to dobre pieklo.

Prvá adminka Varechy Sandra: Varecha bola pre mňa obrovská škola
Prvá adminka Varechy Sandra Bombošová spomína na začiatky Varechy, obľúbené recepty a prezradila nám tiež, čo jej práca vo Varecha.sk dala.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 43/2014: Slovensko na tanieri (3) Slovensko na tanieri (3)
Časopis Varecha v piatok 24. októbra v denníku Pravda.


TOPlist