Paradajka s mangovou salsou a zubáčom

Martin Valachy
šéfkuchár hotela International vo Veľkej Lomnici, 3. februára 2013
Paradajka s mangovou salsou a zubáčom
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
27 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

180 g
10 g
100 g
120 g
80 g
20 ml




Postup

  1. 1

    Osoleného a limetkovou šťavou ochuteného zubáča naparíme a vychladíme.

  2. 2

    Mango pokrájame na drobné kocky, osolíme, pokvapkáme limetkovou šťavou a olivovým olejom, ochutíme posekanou čili papričkou a čerstvým koriandrom.

  3. 3

    Zelenú špargľu prehrejeme v mede. Cherry paradajky narežeme a krátko osmažíme.

Diskusia k receptu

ethanel
Krasne predjedlo ... urcite vyskusam ale kedze zubaca nemam pouzijem rybu Sea Bass