Pangasius s nivou (fotorecept)
Autor receptu: rennatte
Viete ako chutí ryba s nivou? Ja už áno. Najprv som si nebola istá.... kombinovať suroviny s výraznou vôňou a chuťou? Skúsila som a najlepšie na recepte je, že niva dodá pangasovej vlastnej šťave krémovú chuť a zelenina tomu dodá šmrnc. Vyskúšajte jednoduchú, časovo nenáročnú večeru.
4 porcie |
30 minút príprava |
20 minút tepelná úprava |
Postup
- Do hlbšej teflónovej rajnice dáme mrazeného osoleného pangasia a na miernom ohni necháme pustiť šťavu, po chvíli otočíme, pridáme zeleninu a dusíme 10 minút
- Pridáme postrúhanú nivu,
- necháme nivu rozpustiť a preniknúť do vlastnej šťavy, odstavíme. Podávame so zeleninovým šalátom, alebo so zemiakmi.