Panenka na paprike

Peter Szlovák
kuchár hotela Kormorán v Šamoríne–Čilistov, 18. marca 2012
Panenka na paprike
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc

Suroviny

600 g
2 ks
1 ks, červená
2 ks
1 ks, veľká




Postup

  1. 1

    Cibuľu pokrájame nadrobno a orestujeme na panvici. Pridáme panenku, nakrájanú na kolieska a na cibuľke z každej strany opečieme.

  2. 2

    Pridáme nakrájané papriky, paradajky a kápiu. Podávame so zemiakovou kašou či dusenou ryžou. Dozdobíme podľa vlastných predstáv.

Diskusia k receptu

babinka
Tie recepty sefkucharov su tak strohe, ze z nich si zaciatocnik nemoze uvarit dobre jedlo. Postup, dlzka varenia... a obcas vynechane suroviny .... esteze tu mame lepsich kucharov :)
lenuckaaa
@Babinka (24.4.2019 02:31)

Čo chceš, tu netreba písať litánie... Aké suroviny sú tu vynechané? A prečo by si začiatočník nemohol pripraviť jedlo podľa tohto receptu? Toto jedlo sa dá pripraviť aj na internáte na jednoplatničkovom elektrickom variči a jednej rajnici, tak je jednoduché.
babinka
Zaciatocnik nevie, ako dlho maso opekat a nasledne so zeleninou dusit- a pri panenke je menej viac, napr. Ale ........ vies, ze som ocakavala tvoj komentar.? A este jeden nick, zabudla som meno. Pripomina mi to jednu varechacku, ktora uz nie je medzi nami. Pokoj a mier:)
1x radost
babinka
A bez soli to bude chutit ako v Sol nad zlato :))))




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia