Panenka na brusnicovej omačke

Panenka na brusnicovej omačke
Foto: bubusik88
bubusik88Bubusik88, recept pridal: 8. októbra 2011 13:36Ďalšie jeho recepty

tento recept mam z BEZ Servitky a da sa urobit aj s kuracim maskom

Suroviny

5
porcií
40
minút
príprava
30
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Masko si nakrajame jemne naklepeme okorenine osolime. Dalej si rozrobime v malej miske pol na pol horcicu s kecupom a dobre zamiesame.ja to robim tak ze si masko postupne v tej zmesi (keč.horč) jedno za druhym obalim a potom s nim šup do muky :-) z oboch stran ho obalim.

2

postupne masko zprudka opeciem na oleji z oboch stran.pridam brusnicovy kompot podlejem bielym vinom a necham dusit... ked je masko hotove omacku odstavime a podavame s ryzou alebo hranolkami :-) dobru chut



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • 3sandra3, 8. októbra 2011 o 14:50
    mňam, mňam,,, to je nádhera,,,


  • bubusik88, 9. októbra 2011 o 13:48
    aj to velmi dobre chuti :-))))


  • guappa, 11. októbra 2012 o 13:19
    urcite vyskusam .-) mnam


  • anina6, 11. októbra 2012 o 14:04
    zaujímavé, len nemám brusnice.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Nebojte sa byliniek
Vy starší, len si spomeňte. Akými bylinkami voňala vaša záhrada pred polstoročím? Aké čerstvé rastlinky sa vtedy používali vo vašej kuchyni?

Slovenské gastronomické poklady
(2. časť)

Poznáte Zaručené tradičné špeciality zo Slovenska? Obohacujú náš každodenný jedálny lístok, no vieme o nich málo. Prečítajte si zaujímavosti o týchto potravinách.

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená na pare!
- Inzercia -
Zelenina pri skladovaní stráca vitamíny. BONDUELLE Vapeur je skvelou voľbou pre tých z vás, ktorí chcú mať kvalitnú a chrumkavú zeleninu vždy po ruke.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 18/2015: Poklady slovenskej kuchyne Poklady slovenskej kuchyne
Časopis Varecha v piatok 1. mája v denníku Pravda.


TOPlist