Panenka na brusnicovej omačke

Panenka na brusnicovej omačke
Foto: bubusik88
bubusik88Bubusik88, recept pridal: 8. októbra 2011 13:36Ďalšie jeho recepty

tento recept mam z BEZ Servitky a da sa urobit aj s kuracim maskom

Suroviny

5
porcií
40
minút
príprava
30
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Masko si nakrajame jemne naklepeme okorenine osolime. Dalej si rozrobime v malej miske pol na pol horcicu s kecupom a dobre zamiesame.ja to robim tak ze si masko postupne v tej zmesi (keč.horč) jedno za druhym obalim a potom s nim šup do muky :-) z oboch stran ho obalim.

2

postupne masko zprudka opeciem na oleji z oboch stran.pridam brusnicovy kompot podlejem bielym vinom a necham dusit... ked je masko hotove omacku odstavime a podavame s ryzou alebo hranolkami :-) dobru chut



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • 3sandra3, 8. októbra 2011 o 14:50
    mňam, mňam,,, to je nádhera,,,


  • bubusik88, 9. októbra 2011 o 13:48
    aj to velmi dobre chuti :-))))


  • guappa, 11. októbra 2012 o 13:19
    urcite vyskusam .-) mnam


  • anina6, 11. októbra 2012 o 14:04
    zaujímavé, len nemám brusnice.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Slovinská kuchyňa: Malá krajina s veľkými možnosťami
Krajina podobná tej našej – slovenskej, ešte i jej názov si s tou našou často pletú. Reč je Slovinsku, kde žije naša Varecháčka Marijanna.

Varné dosky: Elektrina verzus plyn
Ako vybrať energeticky úspornú varnú dosku a zároveň takú, aby sa nám na nej čo najlepšie varilo?

Medovníková chalúpka v rozprávkovom lese
- Inzercia -
Medovníková chalúpka sa skrýva v lese. A viete, že aj vy v kuchyni môžete takéto rozprávkové lesy chrániť? Celkom jednoducho – správnymi surovinami, ktoré pri varení používame.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 44/2014: Česká kuchyňa Česká kuchyňa
Časopis Varecha v piatok 31. októbra v denníku Pravda.


TOPlist