Palacinky s tvarohom (fotorecept)

Palacinky s tvarohom (fotorecept)
Foto: dorisa
dorisaDorisa, recept pridal: 2. apríla 2011 23:26Ďalšie jeho recepty

Výborné sladké jedlo.

Suroviny

12-14
porcií
10
minút
príprava
20
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Múku, mlieko, vajce (+1bielok), soľ, cukor zmiešame a vypracujeme hladké cesto.
Palacinky s tvarohom (fotorecept) - obrázok 1

2

Tvaroh žĺtok z vajca , cukor a škoricový cukor zmiešame...
Palacinky s tvarohom (fotorecept) - obrázok 2

3

Na panvici na rozpálenom oleji pečieme palacinky.
Palacinky s tvarohom (fotorecept) - obrázok 3

4

Do tvarohu pridáme aj hrozienka, ja som dala len na polovicu, lebo vnučka nemá rada hrozienka.
Palacinky s tvarohom (fotorecept) - obrázok 4

5

Keď všetky palacinky upečieme nasleduje plnenie....
Palacinky s tvarohom (fotorecept) - obrázok 5

6

Plnku natrieme na palacinku....
Palacinky s tvarohom (fotorecept) - obrázok 6

7

...a zvinieme. Palacinky pocukríme.
Palacinky s tvarohom (fotorecept) - obrázok 7



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovali 3 ľudia (2,3 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Jablkový bioperník
Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.

Šéfkuchár Miroslav Milučký: Ľudia sa radi s jedlom na tanieri hrajú
Ak chcete zažiť gastronomický zážitok v pokojnej atmosfére, zakúsiť noblesu a genius loci starej Bratislavy, určite navštívte Francúzsku reštauráciu v bratislavskom Hoteli Devín. Kulinárske špeciality od šéfkuchára Miroslava Milučkého vám v nej pohladia všetky zmysly.

Magnesia Red vo vás prebudí silu
Kto by nemiloval podmanivú a energizujúcu chuť červeného ovocia? Teraz si tento skvelý zážitok môžete vychutnať vďaka novej minerálnej vode Magnesia Red s unikátnou kombináciou prírodného horčíka a šťavy z červeného ovocia. Či už si zvolíte Magnesia Red grapefruit, jahoda, malina alebo červená ríbezľa, každá z nich vás uchváti a prebudí vo vás skrytú životnú silu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 52/2014: Silvestrovské menu Silvestrovské menu
Časopis Varecha v sobotu 27. decembra v denníku Pravda.


TOPlist