Ozajstná domáca klobása

redakciaRedakcia, Bratislava, recept pridal: 1. decembra 2009 14:37Ďalšie jeho recepty


Suroviny

60
minút
príprava

Postup prípravy receptu

1

Mäso zomelieme na väčšie kusy, pridáme koreniny, soľ a 200 ml vody.

2

Dobre premiešame, dochutíme a necháme hodinu odpočívať.

3

Potom plníme do čriev, ktoré na koncoch zaviažeme. Klobásy môžeme upiecť alebo vyúdiť.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • Vymazať

    peggy9, 4. januára 2011 o 09:45
    nič moc!


  • Vymazať

    lenushat, 23. februára 2013 o 01:16
    a to co su za klobaaaaaaaaaaase


  • Vymazať

    modrykamen, 23. februára 2013 o 05:54
    Práve naopak, recept sa mi pozdáva ako ideálny pre mestkých kuchárov, ktorý sa nevedia vzdať klobás a nenatrafili na nejakého domáckeho výrobcu. Na upečenie keď si chceme pochutnať, alebo pohostiť pri oslavách je recept vhodný. Ak môžem doplniť, do klobás na pečenie pasuje 1čl sušeného ďumbieru.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Červená grilovačka
Grilovanie (vraj) umožňuje šetrnejšiu prípravu potravín ako klasické vyprážanie alebo pečenie.

Šéfkuchár Oldřich Sahajdák: Chceme mať reštauráciu plnú spokojných ľudí
Pražská reštaurácia La Degustation Bohême Bourgeoise, v ktorej je šéfkuchárom a spolumajiteľom Oldřich Sahajdák, získala Michelinovu hviezdu prvý krát v roku 2012 a od tej doby si prestížne ocenenie každý rok obhájila.

Degustačný šalátik
Počiatkom leta bola v Bratislave opäť vínna slávnosť. V interhoteli na Tehelnom poli sa uskutočnil 14. ročník Trunkfestu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 31/2015: Letné dezerty Letné dezerty
Časopis Varecha v piatok 31. júla v denníku Pravda.


TOPlist