Ozajstná domáca klobása

redakciaRedakcia, recept pridal: 1. decembra 2009 14:37Ďalšie jeho recepty


Suroviny

60
minút
príprava

Postup prípravy receptu

1

Mäso zomelieme na väčšie kusy, pridáme koreniny, soľ a 200 ml vody.

2

Dobre premiešame, dochutíme a necháme hodinu odpočívať.

3

Potom plníme do čriev, ktoré na koncoch zaviažeme. Klobásy môžeme upiecť alebo vyúdiť.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • Vymazať

    peggy9, 4. januára 2011 o 09:45
    nič moc!


  • Vymazať

    lenushat, 23. februára 2013 o 01:16
    a to co su za klobaaaaaaaaaaase


  • Vymazať

    modrykamen, 23. februára 2013 o 05:54
    Práve naopak, recept sa mi pozdáva ako ideálny pre mestkých kuchárov, ktorý sa nevedia vzdať klobás a nenatrafili na nejakého domáckeho výrobcu. Na upečenie keď si chceme pochutnať, alebo pohostiť pri oslavách je recept vhodný. Ak môžem doplniť, do klobás na pečenie pasuje 1čl sušeného ďumbieru.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Európske gastronomické dedičstvo
Zoznámte sa so zaujímavými gastronomickými špecialitami z rôznych európskych krajín, ktoré Európska komisia zaradila medzi potraviny s chráneným zemepisným označením.

7 nových toastových trendov
- Inzercia -
Verili by ste, že toasty a móda majú veľa spoločného? Keď sa Slovákmi obľúbeného jedla chopia módni blogeri a použijú kvalitné ingrediencie, bežný toast sa rázom premení na Fashion toast.

Bryndzové chuťovky
Tapas sú fenoménom španielskej kuchyne, španielskej pohostinnosti. Ide o malé chlebíky, hrianky či chuťovky, ktoré sa pripravujú na tisíce spôsobov.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 22/2015: Jahodový špeciál Jahodový špeciál
Časopis Varecha v piatok 29. mája v denníku Pravda.


TOPlist