Ozajstná domáca klobása

redakciaRedakcia, recept pridal: 1. decembra 2009 14:37Ďalšie jeho recepty


Suroviny

60
minút
príprava

Postup prípravy receptu

1

Mäso zomelieme na väčšie kusy, pridáme koreniny, soľ a 200 ml vody.

2

Dobre premiešame, dochutíme a necháme hodinu odpočívať.

3

Potom plníme do čriev, ktoré na koncoch zaviažeme. Klobásy môžeme upiecť alebo vyúdiť.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • Vymazať

    peggy9, 4. januára 2011 o 09:45
    nič moc!


  • Vymazať

    lenushat, 23. februára 2013 o 01:16
    a to co su za klobaaaaaaaaaaase


  • Vymazať

    modrykamen, 23. februára 2013 o 05:54
    Práve naopak, recept sa mi pozdáva ako ideálny pre mestkých kuchárov, ktorý sa nevedia vzdať klobás a nenatrafili na nejakého domáckeho výrobcu. Na upečenie keď si chceme pochutnať, alebo pohostiť pri oslavách je recept vhodný. Ak môžem doplniť, do klobás na pečenie pasuje 1čl sušeného ďumbieru.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Šéfkuchár Ami El Gani: Môj sen je vlastná michelinovská reštaurácia
O tom, že gastronómia nemusí byť nudná, nás presvedčil Ami El Gani, šéfkuchár Holiday Inn Trnava, ktorý so svojim kreatívnym kuchárskym umením prináša nové trendy na slovenskú kulinársku scénu.

Ragú na horčici
Dnes si v Modre na barónku Megyesiovú už nikto nespomenie. Hádam len národný umelec Náco Bizmayer, ktorý u nej ako mladík prebýval.

Šéfkuchár Jozef Riska: Hľadáme chute a vône starého Prešporka
Na zorganizovanie úvodného večera Zimného festivalu jedla sa tento rok podujala známa bratislavská reštaurácia Zylinder. Jej šéfkuchár Jozef Riska nám predstavil, akú kuchyňu v Zylindri ponúkajú.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 6/2015: Mäsový stôl Mäsový stôl
Časopis Varecha v piatok 6. februára v denníku Pravda.


TOPlist