Ozajstná domáca klobása

redakciaRedakcia, recept pridal: 1. decembra 2009 14:37Ďalšie jeho recepty


Suroviny

60
minút
príprava

Postup prípravy receptu

1

Mäso zomelieme na väčšie kusy, pridáme koreniny, soľ a 200 ml vody.

2

Dobre premiešame, dochutíme a necháme hodinu odpočívať.

3

Potom plníme do čriev, ktoré na koncoch zaviažeme. Klobásy môžeme upiecť alebo vyúdiť.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • Vymazať

    peggy9, 4. januára 2011 o 09:45
    nič moc!


  • Vymazať

    lenushat, 23. februára 2013 o 01:16
    a to co su za klobaaaaaaaaaaase


  • Vymazať

    modrykamen, 23. februára 2013 o 05:54
    Práve naopak, recept sa mi pozdáva ako ideálny pre mestkých kuchárov, ktorý sa nevedia vzdať klobás a nenatrafili na nejakého domáckeho výrobcu. Na upečenie keď si chceme pochutnať, alebo pohostiť pri oslavách je recept vhodný. Ak môžem doplniť, do klobás na pečenie pasuje 1čl sušeného ďumbieru.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Varecha 39/2014: Jablková kuchárka
Časopis Varecha v piatok 26. septembra v denníku Pravda.

Ako zatočiť so stresom, únavou aj akné jednou ranou?
- Inzercia -
Podľa oficiálnych správ Svetovej zdravotníckej organizácie (WHO) má človek čeliaci nárokom všedného dňa stály nedostatok vitamínu C.

Zaváram, zaváraš, zavárame. Na slano a na kyslo.
Každý z nás ocení prísun rozmanitej zeleniny aj v zimnom období. Prečítajte si o zásadách a spôsoboch jej konzervovania.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 39/2014: Jablková kuchárka Jablková kuchárka
Časopis Varecha v piatok 26. septembra v denníku Pravda.


TOPlist