Ovsená kaša s banánom a kivi

jenni - fotkajenni, 10. februára 2014
Ovsená kaša s banánom a kivi
Foto: jenni
1
porcia
3 minút
príprava
5-10 minút
tepelná úprava

Suroviny

3 PL
1/2 - 1 hrnček
podľa chuti
1 ks
1 ks
1 PL (alebo javorový sirup)




Postup

  1. 1

    Vločky premyjeme vodou, nasypeme do hrnca a zaleje mliekom. Varíme na miernom ohni a varíme do zhustnutia.

  2. 2

    Uvarenú kašu vlejeme do misy, zasypeme strúhaným kokosom a kašu premiešame. Osladíme sladidlom podľa vašej chuti, či už to bude med, javorový, datlový alebo iný sirup a znova premiešame.

  3. 3

    Banán nakrájame na kolieska, kivi ošúpeme a nakrájame tiež na kolieska. Na vrch kaše poukladáme kolieska banánu a kivi a jemne posypeme strúhaným kokosom.

Diskusia k receptu

danculka
alebo večeru a dokonca pri delenej strave v rastlinný deň,super,,,dík.
gabusik
takúto kašu si rada robievam na raňajky, ale ja namiesto mlieka používam vodu a do kaše zamiešam sušené brusnice, hrozienka a nastrúhané jablko
athelasil
takuto kasu si robievam na ranajky :) ale niekedy pouzijem aj sojove mlieko




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia