Kurací šalát

Ovocný šalát s kuracinou

Autor receptu: podravka

Bohatý šalát so sladkým ovocím, zeleným listovým šalátom a kuracím mäsom vás osvieži počas každého dňa.

4
porcie
20 minút
príprava

Postup

  1. Kuracie prsia posypeme korením grill classic, pokvapkáme olejom a necháme marinovať cca 30 minút. Na zohriatej panvici opečieme mäso z oboch strán.
  2. Hotové mäso necháme postáť a potom ho nakrájame na pásiky.
  3. Do veľkej misky dáme nakrájaný šalát, najemno nastrúhanú mrkvu, avokádo a syr nakrájaný na kocky a ovocie. Všetko spolu jemne premiešame.
  4. Olivový olej zmiešame s citrónovou šťavou, soľou, korením, medom a jogurtom.
  5. Podávanie: Na teniar dáme kúsok šalátu, kuracie kúsky, prelejeme zálievkou a posypeme vlašskými orechami.
  6. Rada: Šalát môžete pripraviť z vašej obľúbenej zeleniny a ovocia.