Ovocný koláč bez mlieka a vajec

redakciaRedakcia, recept pridal: 2. februára 2010 14:09Ďalšie jeho recepty


Postup prípravy receptu

1

Múku preosejeme s práškom do pečiva a cukrom.

2

Prilejeme olej a kompót, zamiešame a nalejeme na vymastený a vysypaný plech a upečieme.

3

Upečený koláč pocukrujeme.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovali 2 ľudia (5,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • Vymazať

    bonka6, 26. augusta 2012 o 21:03
    Super recept, jednoduchý a rýchli.večer mi povedal priatel že chce koláč.Kedže nemám vajíčka tak som hladala nejaký recept a našla som tento.je dobrý a za chvílu, už je polovica fuč :-)Ďakujem.


  • Vymazať

    goralisko, 12. septembra 2012 o 17:45
    tak tiez mozem len pochvalit a podakovat ;-]


  • Vymazať

    bystrusa, 11. mája 2013 o 12:09
    naozaj super a jednoduchy aj na pripravu aj na suroviny :D


  • Vymazať

    labka, 13. júla 2013 o 19:43
    Nie je nieje super, to vám naozaj príde normálne dať na 400g múky 200ml oleja?


  • Vymazať

    ubka, 24. augusta 2013 o 20:36
    Je výborný @labka a olej je treba, vyskúšaj a uznáš:-))


  • Vymazať

    cecek, 3. septembra 2013 o 12:50
    Mnam tek kolač je fakt rychli aj dobry:)))dik...


  • Vymazať

    leomax, 3. septembra 2013 o 13:14
    @labka , však hádam sa nechystáš spapkať celý plech? Tých 200ml oleja tam je aspoň pre 10 ľudí, čí.....?


  • Vymazať

    denqaa, 14. januára 2014 o 08:15
    Dnes sa ho chystám robiť keďže mám jeden voľný deň a málo času :) Takže dúfam že bude výborný :3 :P


  • Vymazať

    monika78963, 1. februára 2014 o 16:20
    prave som dopiekla, bol naozaj rychly .. robila som vsak z polovice surovin a kedze som nemala kypriaci prasok pouzila som sodu bikarbonu .. zdal sa mi vsak malo sladky aj ked som pouzila cely pohar zavaranych jahod aj so stavou .. jednoduchy ale inak velmi dobry kolacik, odporucam :)


  • Vymazať

    nicol22, 6. februára 2014 o 18:13
    dobry prave ho uz druhy raz pecie 11rocnaneter


  • Vymazať

    krondu11, 9. apríla 2014 o 21:27
    Pridávam pochvalu, keďže nemôžem vajcia, mlieko, lepok..ďzáujem za nápad :-)


  • Vymazať

    patulicek, 29. júna 2014 o 19:17
    Neviem kde som spravila chybu ,Ale Mne nevisiel



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Jablkový bioperník
Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.

Šéfkuchár Miroslav Milučký: Ľudia sa radi s jedlom na tanieri hrajú
Ak chcete zažiť gastronomický zážitok v pokojnej atmosfére, zakúsiť noblesu a genius loci starej Bratislavy, určite navštívte Francúzsku reštauráciu v bratislavskom Hoteli Devín. Kulinárske špeciality od šéfkuchára Miroslava Milučkého vám v nej pohladia všetky zmysly.

Magnesia Red vo vás prebudí silu
Kto by nemiloval podmanivú a energizujúcu chuť červeného ovocia? Teraz si tento skvelý zážitok môžete vychutnať vďaka novej minerálnej vode Magnesia Red s unikátnou kombináciou prírodného horčíka a šťavy z červeného ovocia. Či už si zvolíte Magnesia Red grapefruit, jahoda, malina alebo červená ríbezľa, každá z nich vás uchváti a prebudí vo vás skrytú životnú silu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 52/2014: Silvestrovské menu Silvestrovské menu
Časopis Varecha v sobotu 27. decembra v denníku Pravda.


TOPlist