Ovocný hrnčekový koláč

Ovocný hrnčekový koláč
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc

Autor receptu

Irena Šimová , Divín


Suroviny

6
porcií
10
minút
príprava
45
minút
na 180 °C

Postup prípravy receptu

1

Všetky suroviny rozmiešame na cesto, ktoré vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech.

2

Na vrch koláča poukladáme ľubovoľné čerstvé ovocie alebo kompót a upečieme v rúre zohriatej na 180 stupňov Celzia.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovalo 5 ľudí (4,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • 58vlasta, 18. februára 2010 o 10:29
    Často som piekla tento koláč, lebo je rýchlo upečený. Alebo som dala recept synom, ešte boli školáci, vymiešali a ja som už len do rúry dala piecť. Občas som do cesta primiešala mleté orechy alebo kokos alebo celý mak.


  • nada77, 14. marca 2010 o 13:27
    ahoj,zlaty klas sa tam ma primiesat ako suchy prasok?


  • redakcia, člen tímu tvoriaceho Varecha.sk, 14. marca 2010 o 13:51
    Áno, @nada77 , ako suchý prášok.


  • evia, 22. augusta 2010 o 19:05
    ja som ho dnes robila, ale neviem či som spravila niekde chybu, ale koláčik bol akýsi hutný, bol síce mäkký, ale cesto nebolo vzdušné, tak neviem či taký má byť, alebo som niečo zbabrala.


  • stefanus191, 27. augusta 2010 o 04:16
    ...evia, pridaj tam jeden jogurt a uvidis vysledok...


  • zusto, 4. júla 2014 o 09:38
    Kvoli vacsej nadychanosti som este pridal cajovy lyzicku sody-bikarbony, kolac je potom extra vzdusny a jemny :)



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Červená grilovačka
Grilovanie (vraj) umožňuje šetrnejšiu prípravu potravín ako klasické vyprážanie alebo pečenie.

Šéfkuchár Oldřich Sahajdák: Chceme mať reštauráciu plnú spokojných ľudí
Pražská reštaurácia La Degustation Bohême Bourgeoise, v ktorej je šéfkuchárom a spolumajiteľom Oldřich Sahajdák, získala Michelinovu hviezdu prvý krát v roku 2012 a od tej doby si prestížne ocenenie každý rok obhájila.

Degustačný šalátik
Počiatkom leta bola v Bratislave opäť vínna slávnosť. V interhoteli na Tehelnom poli sa uskutočnil 14. ročník Trunkfestu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 31/2015: Letné dezerty Letné dezerty
Časopis Varecha v piatok 31. júla v denníku Pravda.


TOPlist