Ovocné muffiny

Ovocné muffiny
Foto: simi
simiSimi, recept pridal: 16. januára 2013 17:06Ďalšie jeho recepty

Svieže ovocné muffiny na každú príležitosť :) 1 hrnček = 250 ml

Suroviny

16
porcií
30
minút
príprava
20
minút
na 190 °C

Postup prípravy receptu

1

Pripravíme si suroviny.
Ovocné muffiny - obrázok 1

2

V prvej miske si zmiešame múku, prášok do pečiva, vanilkový cukor, soľ a krupicový cukor(sypké suroviny). V druhej miske mlieko, vajíčko a olej. Zmiešame dokopy a pridáme ovocie (v mojom prípade ríbezle).
Ovocné muffiny - obrázok 2

3

Naplníme košíčky a dáme piecť.
Ovocné muffiny - obrázok 3



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • martinis, 16. januára 2013 o 17:27
    Vymením obyčajnú múku za špaldovú, uberiem cukru, pridám viac ovocia a som si istý že tieto muffiny nebudú mať chybu, vyzerajú super ! :)


  • miskalka1, 16. januára 2013 o 17:47
    Ja robím podobné, mňamka :)


  • medulienka122, 16. januára 2013 o 18:38
    ahoj @simi , vitaj na vareche, dobrý recept, len tak ďalej, pekne si sa uviedla, poctivo si odfotila aj s komentárom - o.k.


  • monnikka, 16. januára 2013 o 19:22
    šikovný receptík, pekné muffinky aj tie dózy sa mi páčia


  • douglas, 17. januára 2013 o 17:32
    Sú krásne a ty si Šikulka!


  • ruzova, 12. marca 2013 o 14:50
    Simi, su paradne, poobede ich hned urobim synovi.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Nebojte sa byliniek
Vy starší, len si spomeňte. Akými bylinkami voňala vaša záhrada pred polstoročím? Aké čerstvé rastlinky sa vtedy používali vo vašej kuchyni?

Slovenské gastronomické poklady
(2. časť)

Poznáte Zaručené tradičné špeciality zo Slovenska? Obohacujú náš každodenný jedálny lístok, no vieme o nich málo. Prečítajte si zaujímavosti o týchto potravinách.

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená na pare!
- Inzercia -
Zelenina pri skladovaní stráca vitamíny. BONDUELLE Vapeur je skvelou voľbou pre tých z vás, ktorí chcú mať kvalitnú a chrumkavú zeleninu vždy po ruke.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 18/2015: Poklady slovenskej kuchyne Poklady slovenskej kuchyne
Časopis Varecha v piatok 1. mája v denníku Pravda.


TOPlist