Ovocné muffiny

Ovocné muffiny
Foto: simi
simiSimi, recept pridal: 16. januára 2013 17:06Ďalšie jeho recepty

Svieže ovocné muffiny na každú príležitosť :) 1 hrnček = 250 ml

Suroviny

16
porcií
30
minút
príprava
20
minút
na 190 °C

Postup prípravy receptu

1

Pripravíme si suroviny.
Ovocné muffiny - obrázok 1

2

V prvej miske si zmiešame múku, prášok do pečiva, vanilkový cukor, soľ a krupicový cukor(sypké suroviny). V druhej miske mlieko, vajíčko a olej. Zmiešame dokopy a pridáme ovocie (v mojom prípade ríbezle).
Ovocné muffiny - obrázok 2

3

Naplníme košíčky a dáme piecť.
Ovocné muffiny - obrázok 3



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • martinis, 16. januára 2013 o 17:27
    Vymením obyčajnú múku za špaldovú, uberiem cukru, pridám viac ovocia a som si istý že tieto muffiny nebudú mať chybu, vyzerajú super ! :)


  • miskalka1, 16. januára 2013 o 17:47
    Ja robím podobné, mňamka :)


  • medulienka122, 16. januára 2013 o 18:38
    ahoj @simi , vitaj na vareche, dobrý recept, len tak ďalej, pekne si sa uviedla, poctivo si odfotila aj s komentárom - o.k.


  • monnikka, 16. januára 2013 o 19:22
    šikovný receptík, pekné muffinky aj tie dózy sa mi páčia


  • douglas, 17. januára 2013 o 17:32
    Sú krásne a ty si Šikulka!


  • ruzova, 12. marca 2013 o 14:50
    Simi, su paradne, poobede ich hned urobim synovi.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Jablkový bioperník
Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.

Šéfkuchár Miroslav Milučký: Ľudia sa radi s jedlom na tanieri hrajú
Ak chcete zažiť gastronomický zážitok v pokojnej atmosfére, zakúsiť noblesu a genius loci starej Bratislavy, určite navštívte Francúzsku reštauráciu v bratislavskom Hoteli Devín. Kulinárske špeciality od šéfkuchára Miroslava Milučkého vám v nej pohladia všetky zmysly.

Magnesia Red vo vás prebudí silu
Kto by nemiloval podmanivú a energizujúcu chuť červeného ovocia? Teraz si tento skvelý zážitok môžete vychutnať vďaka novej minerálnej vode Magnesia Red s unikátnou kombináciou prírodného horčíka a šťavy z červeného ovocia. Či už si zvolíte Magnesia Red grapefruit, jahoda, malina alebo červená ríbezľa, každá z nich vás uchváti a prebudí vo vás skrytú životnú silu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 52/2014: Silvestrovské menu Silvestrovské menu
Časopis Varecha v sobotu 27. decembra v denníku Pravda.


TOPlist