Oškvarková pomazánka

pavasPavas, recept pridal: 12. novembra 2009 19:28Ďalšie jeho recepty

Tento recept mám od svojej stařenky. Patrí k tým "zdravým", ale o to chutnejším. Raz za rok až tak neuškodí

Suroviny

20
minút
príprava

Postup prípravy receptu

1

Oškvarky pomelieme na mäsovom mlynčeku

2

pridáme najemno pokrájanú cibuľu a uhorku, podľa chuti horčicu, soľ, korenie a rascu

3

všetko dobre premiešame a necháme odstáť v chladničke

4

podávame s chlebom alebo na hriankach

5

kto má chuť môže pridať aj natvrdo uvarené a pokrájané vajce



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasoval 1 človek (4,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • zemo, 8. januára 2010 o 22:12
    Ahoj, príjemný gurmanoid. Popzri si môj recept Pochúťka pre chlapov.
    Bolo to, keď ešte len varecha.sk začínala. A tie naše bašty sú schopné zastaviť zemeguľu a tým pádom v nej zaviesť pokoj. S plným bruchom sa nedajú robiť chujoviny, nie?


  • xilia, 11. júla 2012 o 10:22
    dakujem uz je v kk )



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Recept je v kategóriach:

Magazín

Varecha 39/2014: Jablková kuchárka
Časopis Varecha v piatok 26. septembra v denníku Pravda.

Ako zatočiť so stresom, únavou aj akné jednou ranou?
- Inzercia -
Podľa oficiálnych správ Svetovej zdravotníckej organizácie (WHO) má človek čeliaci nárokom všedného dňa stály nedostatok vitamínu C.

Zaváram, zaváraš, zavárame. Na slano a na kyslo.
Každý z nás ocení prísun rozmanitej zeleniny aj v zimnom období. Prečítajte si o zásadách a spôsoboch jej konzervovania.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 39/2014: Jablková kuchárka Jablková kuchárka
Časopis Varecha v piatok 26. septembra v denníku Pravda.


TOPlist