Oškvarková pomazánka

pavas - fotkapavas, 12. novembra 2009

Tento recept mám od svojej stařenky. Patrí k tým "zdravým", ale o to chutnejším. Raz za rok až tak neuškodí

20 minút
príprava

Suroviny





Postup

  1. 1

    Oškvarky pomelieme na mäsovom mlynčeku

  2. 2

    pridáme najemno pokrájanú cibuľu a uhorku, podľa chuti horčicu, soľ, korenie a rascu

  3. 3

    všetko dobre premiešame a necháme odstáť v chladničke

  4. 4

    podávame s chlebom alebo na hriankach

  5. 5

    kto má chuť môže pridať aj natvrdo uvarené a pokrájané vajce

Diskusia k receptu

zemo
Ahoj, príjemný gurmanoid. Popzri si môj recept Pochúťka pre chlapov.
Bolo to, keď ešte len varecha.sk začínala. A tie naše bašty sú schopné zastaviť zemeguľu a tým pádom v nej zaviesť pokoj. S plným bruchom sa nedajú robiť chujoviny, nie?




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia