Oškvarková pomazánka

pavasPavas, recept pridal: 12. novembra 2009 19:28Ďalšie jeho recepty

Tento recept mám od svojej stařenky. Patrí k tým "zdravým", ale o to chutnejším. Raz za rok až tak neuškodí

Suroviny

20
minút
príprava

Postup prípravy receptu

1

Oškvarky pomelieme na mäsovom mlynčeku

2

pridáme najemno pokrájanú cibuľu a uhorku, podľa chuti horčicu, soľ, korenie a rascu

3

všetko dobre premiešame a necháme odstáť v chladničke

4

podávame s chlebom alebo na hriankach

5

kto má chuť môže pridať aj natvrdo uvarené a pokrájané vajce



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasoval 1 človek (4,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • zemo, 8. januára 2010 o 22:12
    Ahoj, príjemný gurmanoid. Popzri si môj recept Pochúťka pre chlapov.
    Bolo to, keď ešte len varecha.sk začínala. A tie naše bašty sú schopné zastaviť zemeguľu a tým pádom v nej zaviesť pokoj. S plným bruchom sa nedajú robiť chujoviny, nie?


  • xilia, 11. júla 2012 o 10:22
    dakujem uz je v kk )



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Recept je v kategóriach:

Magazín

Jablkový bioperník
Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.

Šéfkuchár Miroslav Milučký: Ľudia sa radi s jedlom na tanieri hrajú
Ak chcete zažiť gastronomický zážitok v pokojnej atmosfére, zakúsiť noblesu a genius loci starej Bratislavy, určite navštívte Francúzsku reštauráciu v bratislavskom Hoteli Devín. Kulinárske špeciality od šéfkuchára Miroslava Milučkého vám v nej pohladia všetky zmysly.

Magnesia Red vo vás prebudí silu
Kto by nemiloval podmanivú a energizujúcu chuť červeného ovocia? Teraz si tento skvelý zážitok môžete vychutnať vďaka novej minerálnej vode Magnesia Red s unikátnou kombináciou prírodného horčíka a šťavy z červeného ovocia. Či už si zvolíte Magnesia Red grapefruit, jahoda, malina alebo červená ríbezľa, každá z nich vás uchváti a prebudí vo vás skrytú životnú silu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 51/2014: Vianočná hostina Vianočná hostina
Časopis Varecha v piatok 19. decembra v denníku Pravda.


TOPlist