Orientálna sójová zmes

tedko - bez fotkytedko, 14. apríla 2012

Tento recept som našla v jednom časopise,vyskúšala som ho dnes k obedu a veľmi mi chutil,skúste aj Vy je to diétne jedlo na delennú stravu.

2-3
porcie
10 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

2 pol.lyžice
1 čaj.lyžička
podľa chuti
2 pol.lyžice
1 čaj.lyžička
1 pol.lyžica
1 čaj.lyžička
200 g
2 ks
podľa chuti




Postup

  1. 1

    V miske rozmiešame olej so sójovou omáčkou a medom.Pridáme solamyl a všetko korenie.Vymiešame.

  2. 2

    Sójové rezance uvaríme vo vode ochutenej vegetou,zlejeme a pridáme do marinády, pomiešame a dáme do chladničky minimálne na šesť hodín marinovať.

  3. 3

    Rozpálime si panvicu,vložíme nadrobno nakrájanú cibuľu,pridáme sójové maso a krátko opečieme.Podávame s ryžou natural a zeleninovým šalátom.

Diskusia k receptu

zdezda
vyskúšam, páči sa mi tvoj receptík :-)
martamm
Sojoveem recepty mozem, tento vyzera vyborne, uz je ulozeny...
martamm
Prave som pripravovala marinadu, ale musela som to hodne riedit vodou, bola strasne husta, inac dobra, zajtra budem masko pripravovat, som zvedava na konecnu verziu
tedko
Ale to malo byť také husté,teraz to budeš mať asi rozmočené ,
uvidíš zajtra,daj vedieť....




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia