Orechový trojuholníkovy rez s vanilkovým krémom (fotorecept)

Orechový trojuholníkovy rez s vanilkovým krémom (fotorecept)
Foto: ancicka
ancickaAncicka, recept pridal: 20. apríla 2011 15:52Ďalšie jeho recepty

Náš nedeľný zákusok.

Suroviny

16
porcií
10
minút
príprava
30
minút
na 160-170 °C

Postup prípravy receptu

1

Bielky vyšľaháme a pridáme práškový cukor.Dobré vyšľaháme do tuha a pridáme žltky a zľahka zšľaháme.
Orechový trojuholníkovy rez s vanilkovým krémom (fotorecept) - obrázok 1

2

Pridáme mleté orechy ,múku a prášok do pečiva.Zľahka zamiešame.
Orechový trojuholníkovy rez s vanilkovým krémom (fotorecept) - obrázok 2

3

Vylejeme na plech na ktorý sme dali papier.Upečieme.
Orechový trojuholníkovy rez s vanilkovým krémom (fotorecept) - obrázok 3

4

Z mlieka ,vanilky a pudingu uvaríme puding.Kým nám chladne,tak si vymiešame maslo s cukrom a pridáme do výchladnutej kaše.Dobré vyšľaháme.
Orechový trojuholníkovy rez s vanilkovým krémom (fotorecept) - obrázok 4

5

Cesto si rozrežeme na poly ,pokvapkame rumom a naplníme.Kraje zarovnáme. Plnku si necháme aj na omastenie .
Orechový trojuholníkovy rez s vanilkovým krémom (fotorecept) - obrázok 5

6

Ked je koláčik omastený ,tak ho obsýpeme mletými orechami a ozdobíme.
Orechový trojuholníkovy rez s vanilkovým krémom (fotorecept) - obrázok 6



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasoval 1 človek (5,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Nebojte sa byliniek
Vy starší, len si spomeňte. Akými bylinkami voňala vaša záhrada pred polstoročím? Aké čerstvé rastlinky sa vtedy používali vo vašej kuchyni?

Slovenské gastronomické poklady
(2. časť)

Poznáte Zaručené tradičné špeciality zo Slovenska? Obohacujú náš každodenný jedálny lístok, no vieme o nich málo. Prečítajte si zaujímavosti o týchto potravinách.

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená na pare!
- Inzercia -
Zelenina pri skladovaní stráca vitamíny. BONDUELLE Vapeur je skvelou voľbou pre tých z vás, ktorí chcú mať kvalitnú a chrumkavú zeleninu vždy po ruke.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 17/2015: Varíme pre oslávenca Varíme pre oslávenca
Časopis Varecha v piatok 24. apríla v denníku Pravda.


TOPlist