Orechový trojuholníkovy rez s vanilkovým krémom (fotorecept)

Orechový trojuholníkovy rez s vanilkovým krémom (fotorecept)
Foto: ancicka
ancickaAncicka, 58 ročná žena, Spišské Podhradie., recept pridala: 20. apríla 2011 15:52Ďalšie jej recepty

Náš nedeľný zákusok.

Suroviny

16
porcií
10
minút
príprava
30
minút
na 160-170 °C

Postup prípravy receptu

1

Bielky vyšľaháme a pridáme práškový cukor.Dobré vyšľaháme do tuha a pridáme žltky a zľahka zšľaháme.
Orechový trojuholníkovy rez s vanilkovým krémom (fotorecept) - obrázok 1

2

Pridáme mleté orechy ,múku a prášok do pečiva.Zľahka zamiešame.
Orechový trojuholníkovy rez s vanilkovým krémom (fotorecept) - obrázok 2

3

Vylejeme na plech na ktorý sme dali papier.Upečieme.
Orechový trojuholníkovy rez s vanilkovým krémom (fotorecept) - obrázok 3

4

Z mlieka ,vanilky a pudingu uvaríme puding.Kým nám chladne,tak si vymiešame maslo s cukrom a pridáme do výchladnutej kaše.Dobré vyšľaháme.
Orechový trojuholníkovy rez s vanilkovým krémom (fotorecept) - obrázok 4

5

Cesto si rozrežeme na poly ,pokvapkame rumom a naplníme.Kraje zarovnáme. Plnku si necháme aj na omastenie .
Orechový trojuholníkovy rez s vanilkovým krémom (fotorecept) - obrázok 5

6

Ked je koláčik omastený ,tak ho obsýpeme mletými orechami a ozdobíme.
Orechový trojuholníkovy rez s vanilkovým krémom (fotorecept) - obrázok 6



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovali 2 ľudia (5,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Liptovská fazuľa, modranské víno
Liptákov v Modre by ste zrátali na prstoch jednej ruky. Ich modranským lídrom je Ľubo Rapoš. Môj priateľ, výtvarník, citlivý a dobrý človek.

Šéfkuchár Carl Gillain: Keď chcete jedlom zaujať, musíte trochu šokovať
Hoci má len 29 rokov, jeho reštaurácia L’Agathopéde v belgickom Namur získala skvelé hodnotenie v európskom gurmánskom bedekri Gault & Millau.

Sicílska zelenina
Dlhé roky Jožko s Luciou nevytiahli nohy z domu. Stavali chalupu, poctivo obrábali vinice, starali sa o deti.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 36/2015: Jablkové hodovanie Jablkové hodovanie
Časopis Varecha v piatok 4. septembra v denníku Pravda.


TOPlist