Orechový trojuholníkovy rez s vanilkovým krémom (fotorecept)

Orechový trojuholníkovy rez s vanilkovým krémom (fotorecept)
Foto: ancicka
ancickaAncicka, recept pridal: 20. apríla 2011 15:52Ďalšie jeho recepty

Náš nedeľný zákusok.

Suroviny

16
porcií
10
minút
príprava
30
minút
na 160-170 °C

Postup prípravy receptu

1

Bielky vyšľaháme a pridáme práškový cukor.Dobré vyšľaháme do tuha a pridáme žltky a zľahka zšľaháme.
Orechový trojuholníkovy rez s vanilkovým krémom (fotorecept) - obrázok 1

2

Pridáme mleté orechy ,múku a prášok do pečiva.Zľahka zamiešame.
Orechový trojuholníkovy rez s vanilkovým krémom (fotorecept) - obrázok 2

3

Vylejeme na plech na ktorý sme dali papier.Upečieme.
Orechový trojuholníkovy rez s vanilkovým krémom (fotorecept) - obrázok 3

4

Z mlieka ,vanilky a pudingu uvaríme puding.Kým nám chladne,tak si vymiešame maslo s cukrom a pridáme do výchladnutej kaše.Dobré vyšľaháme.
Orechový trojuholníkovy rez s vanilkovým krémom (fotorecept) - obrázok 4

5

Cesto si rozrežeme na poly ,pokvapkame rumom a naplníme.Kraje zarovnáme. Plnku si necháme aj na omastenie .
Orechový trojuholníkovy rez s vanilkovým krémom (fotorecept) - obrázok 5

6

Ked je koláčik omastený ,tak ho obsýpeme mletými orechami a ozdobíme.
Orechový trojuholníkovy rez s vanilkovým krémom (fotorecept) - obrázok 6



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasoval 1 človek (5,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Igorove prsia
Odborná degustácia vín k 20. ročníku Vínnych trhov Pezinok je za nami. Päť komisií prehodnotilo takmer päťsto vín za dva dni.

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená na pare!
- Inzercia -
Zelenina pri skladovaní stráca vitamíny. BONDUELLE Vapeur je skvelou voľbou pre tých z vás, ktorí chcú mať kvalitnú a chrumkavú zeleninu vždy po ruke.

Marjeta Kosec: Kúsok Slovinska v Prahe
Hoci Slovinsko zaberá plochu, ktorá je menšia ako polovica Slovenska, vďaka vplyvom okolitých štátov je jeho gastronómia nesmierne pestrá. Na Slovensku ešte slovinskú reštauráciu nemáme, zato v Prahe je jedna, ktorú sa oplatí navštíviť.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 14/2015: Veľká noc - dobroty na sviatočný stôl Veľká noc - dobroty na sviatočný stôl
Časopis Varecha v štvrtok 2. apríla v denníku Pravda.


TOPlist