Opité chuťovky z piškót a čerešní

Mariana Kozelková
cukrárka hotela Alexandra v Púchove, 26. mája 2013
Opité chuťovky z piškót a čerešní
Foto: Robert Hüttner
10
porcií
25 minút
príprava

Suroviny

125 g
150 g
80 g
1 bal.
1 PL
50 g
1 bal.
100 ml
50 ml
 na obalenie




Postup

  1. 1

    Zmäknuté maslo v mise vymiešame s práškovým a vanilínovým cukrom a kakaom do penista.

  2. 2

    Pridáme orechy, nadrobno nasekanú čokoládu, čerstvé čerešne a podrvené piškóty, prelejeme rumom, sirupom a dôkladne premiešame.

  3. 3

    Z hmoty vytvarujeme guľky, ktoré obalíme v kokose.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia