Opilcov šalát po bujarom Silvestri

remcula - fotkaremcula, 3. novembra 2010
Opilcov šalát po bujarom Silvestri
Foto: remcula

Určitě aspoň někteří znáte, jaké je to po pořádném flámu. Tenhle salát vás rozhodně napraví.

15 minút
príprava

Suroviny

400g
2 kusy
5 kusů
2 kusy guľaté alebo špicaté alebo oboje
4 stroužky
10 kusů
podle potřeby
podle potřeby
2 lžíce
1 lžíce nebo majolka




Postup

  1. 1

    Zelí bez nálevu překrájíme a promícháme s ostatními nakrájenými ingrediencemi. Osolíme, opepříme, zalejeme lžící jogurtu, nebo majolky a přidáme 2 lžíce olivového oleje.

    Opilcov šalát po bujarom Silvestri - obrázok 1

Diskusia k receptu

používateľ nemá avatar
mb
mb
myslim, ze to stoji za vyskusanie... z coho sa mam opit na silvestra? ;)
používateľ nemá avatar
mb
mb
@remcula , vzhladom na to, ze na silvestra ma caka pohotovost, salat si budem musiet vychutnat bez opitia ;)
remcula
@tetrisss , no, brutál ani ne, ale má sílu. Moje dcera by se za ním utloukla a nemusí být ani po opici a když mi dnes zmenšovala fotky, abych tu mohla ten salát vložit pro vařecháře, říkala, že si ho musí po delší době udělat. Na matjesy jezdíme do Polska, příjdou levněji.
marikasu
zaujímavý šalátik, určite stojí za vyskúšanie -:))
matased
Mňam, dala by som si ho hneď teraz, načo čakať na Silvestra....@enerrgizer , veľmi sa mi páči Tvoja pohotovosť, ako máš na všetko vysvetlenie a hneď aj foto! Super! Šalátik ukladám do KK.
remcula
@enerrgizer moc děkuji za informaci a foto!! Já jsem tady td neměla čas být, pořád máme nějakou návštěvu, nebo pochůzky.@marienka44 , určitě ano, i v Albertu bývají, není to ale moc levné, ale co dnes je, že? Ryby jsou hrozně drahé, vlastně všechno, co je zdravé, je drahé.
enerrgizer
ďakujem...to len dnes som si spravil v práci malé voľno doobedňajšie, lebo som nejak zlenivel :-) a tak si to tu prezerám...
palokuchki
@energizer dakujem za informaciu a fotku. Tie ryby su kysele, nieco ako byvali haringy? Ja viem ze vyzeram blbo, ale chcela by som vediet ich pribliznu chut.
remcula
Ještě snad, ne, jako slanečky, ale příjemně slané.
bozulka
@remculko , niečo dobré z mojich milovaných matjesov,bývajú červené aj bez farby,ale oboje sú dobré,ja ich milujem len tak...dám na tanier,niekedy jemne potriem majolkou originál,ukrajujem a s privretými očami opretá o kredenc vychutnávam...a môj muž iba krúti hlavou.Vôbec mi nevadí,že sú drahé a možno marinované aj s niečim čo nieje práve zdravé!!!@marienka44 , dostať ich kúpiť v Kauflande,v Bille aj v Tescu.Robia ich aj s olivou točené,ale ja mám najradšej filety.Tento receptík určite vyskúšam.Jablko bolo v kapuste?




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia