Opekaný zubáč s teplým šalátom

redakcia - fotkaredakcia, 23. augusta 2009
Opekaný zubáč s teplým šalátom
Foto: Wellnes hotel Patince

Varí: šéfkuchár Wellneshotela Patince Norbert Hegedüs

4
porcie
30 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

600 g
400 g
200 g
50 g
30 g
20 g
Dressing:
50 g
0,1 l
20 g
20 g
1 ks
100 g




Postup

  1. 1

    Filet zo zubáča narežeme, osolíme a okoreníme. Opekáme ho na olivovom oleji spolu s cherry paradajkami.

  2. 2

    Uvarené zemiaky prekrojíme, osolíme, okoreníme, posypeme nasekanými bylinkami a premiešame s cherry paradajkami.

  3. 3

    Všetky ingrediencie na dressing rozmixujeme na hladkú pastu. Opečený filet položíme na teplý šalát a prelejeme ho ančovičkovým dressingom.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia