Opečené bedle s rascou

Autor receptu: zuzanka1367

Toto sa mi snáď nikdy nepreje, keď už nevládzeme, tak sa nasušia a pomeľú na prášok...neskutočne dochutia mäso...alebo namiesto "obľúbenej" vegety.

10 minút
príprava
6-8 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Bedle očistíte, stred vykrojíte, nachystáte si masť (alebo čo chcete na opekanie)...
  2. rozohrejete panvicu, bedľu posypeme rascou a osolíme, z vrchnej strany opekáme kratšie, zo strany lupeňov trochu dlhšie cca 2 a 4 minúty do zlatista...
  3. Papierovým obrúskom môžete vysušiť masť, alebo rýchlo položiť na chlieb, ten to vyrieši za obrúsok...pochutnajte si, pred prípravou si dajte chladiť pivko...ja som pozabudla, tak Vám pripomínam :-)