Omeleta s tofu

Autor receptu: redakcia

Postup

  1. Tofu roztlačíme vidličkou, vmiešame doň rozšľahané vajcia, nakrájanú cibuľku, osolíme a okoreníme.
  2. Na väčšej panvici rozohrejeme 1/2 PL oleja a nalejeme naň osminu zmesi z vajec a tofu. Omeletu pražíme dozlatista asi 4 minúty z každej strany. Postupne takto upražíme ďalšie omelety.
  3. Hotové omelety ukladáme na ohňovzdornú misu a dáme do slabo vyhriatej rúry, aby nevychladli.
  4. Do panvice, v ktorej sme robili omelety, nalejeme vývar, vypečenú šťavu z dna zoškriabeme, premiešame a necháme zovrieť.
  5. Pridáme sójovú omáčku, víno, cesnak, hrášok a 3 minúty varíme. Omelety podávame s omáčkou.