Omeleta

bublinka08Bublinka08, recept pridal: 25. apríla 2012 18:43Ďalšie jeho recepty

Je to veľmi jednoduchý a rýchly receptík ;)

Suroviny

1
porcia
3
minút
príprava
6
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Do šalky si rozbijeme 2 vajíčka a poriadne ich vymiešame :)

2

Pridáme salámu podľa chuti ( ja dávam loveckú ), a tavený syr a poriadne vymiešame :)

3

Ďalej pridáme soľ a koreniny podľa chuti :)

4

A potom šup na rozohriatú panvicu :)

5

No a ked je už omeleta urobená, na vrch môžete dať kečup :)

6

Prajem dobrú chuť ;)



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • marienka44, 26. apríla 2012 o 15:09
    @Bublinka08 ,ja by som slaninu, v Tvojom pripade salamu, najprv opiekla na panvici a potom zaliala zmesou vajec, byliniek, mlieka ap. Ale to je len moj nazor, aby sa mastna zlozka vyskvarila a nie uvarila. :-)


  • evanaaa, 26. apríla 2012 o 17:18
    Veru,@marienka44 má pravdu, najprv sa opečú suroviny do omelety a tie sa potom zalejú vajcami a pomaly smažia. Ale ak ti to tak ide lepšie, a chutí ti to, tak je to potom dobre.


  • bublinka08, 17. mája 2012 o 22:24
    Ja to robím vždy takto :) Takže neviem, ak vám to chutí tak ako povedala @marienka44 tak je to tiež v poriadku :) Raz určite vyskúšam aj ten spôsob :)


  • sovka62, 17. mája 2012 o 22:36
    Do vajec na omeletu na omeletu pridávam 1 PL mlieka na 1 vajce. Keď ju vlejem na rozpálený tuk, zhŕňam okraj omelety od kraja do stredu. Takto zostane krehká a nadýchaná, nie tuhá ako palacinka.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Jablkový bioperník
Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.

Šéfkuchár Miroslav Milučký: Ľudia sa radi s jedlom na tanieri hrajú
Ak chcete zažiť gastronomický zážitok v pokojnej atmosfére, zakúsiť noblesu a genius loci starej Bratislavy, určite navštívte Francúzsku reštauráciu v bratislavskom Hoteli Devín. Kulinárske špeciality od šéfkuchára Miroslava Milučkého vám v nej pohladia všetky zmysly.

Magnesia Red vo vás prebudí silu
Kto by nemiloval podmanivú a energizujúcu chuť červeného ovocia? Teraz si tento skvelý zážitok môžete vychutnať vďaka novej minerálnej vode Magnesia Red s unikátnou kombináciou prírodného horčíka a šťavy z červeného ovocia. Či už si zvolíte Magnesia Red grapefruit, jahoda, malina alebo červená ríbezľa, každá z nich vás uchváti a prebudí vo vás skrytú životnú silu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 51/2014: Vianočná hostina Vianočná hostina
Časopis Varecha v piatok 19. decembra v denníku Pravda.


TOPlist