Omeleta

bublinka08Bublinka08, recept pridal: 25. apríla 2012 18:43Ďalšie jeho recepty

Je to veľmi jednoduchý a rýchly receptík ;)

Suroviny

1
porcia
3
minút
príprava
6
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

Do šalky si rozbijeme 2 vajíčka a poriadne ich vymiešame :)

Pridáme salámu podľa chuti ( ja dávam loveckú ), a tavený syr a poriadne vymiešame :)

Ďalej pridáme soľ a koreniny podľa chuti :)

A potom šup na rozohriatú panvicu :)

No a ked je už omeleta urobená, na vrch môžete dať kečup :)

Prajem dobrú chuť ;)



Páči sa ti tento recept?
Fejsbukni
Z technických príčin je momentálne hviezdičkovanie receptov nedostupné. Pokiaľ chcete vyjadriť, že sa vám recept páči, lajknite ho zatiaľ na facebooku, alebo napíšte komentár do diskusie. Vaša Varecha.sk



Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

4 komentáre k receptu
  • marienka44, 26. apríla 2012 o 15:09
    @Bublinka08 ,ja by som slaninu, v Tvojom pripade salamu, najprv opiekla na panvici a potom zaliala zmesou vajec, byliniek, mlieka ap. Ale to je len moj nazor, aby sa mastna zlozka vyskvarila a nie uvarila. :-)


  • evanaaa, 26. apríla 2012 o 17:18
    Veru,@marienka44 má pravdu, najprv sa opečú suroviny do omelety a tie sa potom zalejú vajcami a pomaly smažia. Ale ak ti to tak ide lepšie, a chutí ti to, tak je to potom dobre.


  • bublinka08, 17. mája 2012 o 22:24
    Ja to robím vždy takto :) Takže neviem, ak vám to chutí tak ako povedala @marienka44 tak je to tiež v poriadku :) Raz určite vyskúšam aj ten spôsob :)


  • Reklama (za ňou pokračuje ešte 1 komentárov)
  • sovka62, 17. mája 2012 o 22:36
    Do vajec na omeletu na omeletu pridávam 1 PL mlieka na 1 vajce. Keď ju vlejem na rozpálený tuk, zhŕňam okraj omelety od kraja do stredu. Takto zostane krehká a nadýchaná, nie tuhá ako palacinka.



Pridaj komentár:

Prihlás sa prezývkou z Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk:



Nemáš registráciu na Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk? Registrácia

Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Aktuálne súťaže

Vyhodnotenie súťaže o najkrajšiu kraslicu
Prezrite si TOP 10 kraslíc, ktoré sa vám najviac páčili.

SÚŤAŽ: Nie je želatína ako želatína! + VÝSLEDKY SÚŤAŽE
Veľká noc je náročným obdobím pre každú gazdinku. Dr.Oetker má teraz pre vás dvoch pomocníkov, s ktorými budú vaše jedlá ozdobou sviatočného stola.

TOP 15 - Najlepšie recepty mesiaca marec 2014
Najlepšie recepty mesiaca marec. Pozrite si TOP 15 receptov, ktoré sa vám najviac páčili.


Magazín

Veľkonočný jazyk
Hovädzí jazyk, údený i neúdený, je veľká pochúťka. Môžete ho konzumovať „len tak“, uvarený a nakrájaný, s cviklou, čerstvým chrenom, duseným medvedím cesnakom alebo červenou kapustou.

Veľká noc v Egypte
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Náš seriál uzatvára Janaalizibolenova z Egypta.

Veľká noc v Nemecku
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Dnes Elixir z Nemecka.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 17/2014: Morka na tanieri Morka na tanieri
Časopis Varecha vo piatok 25. apríla 2014 v denníku Pravda.


TOPlist