Omeleta

bublinka08Bublinka08, recept pridal: 25. apríla 2012 18:43Ďalšie jeho recepty

Je to veľmi jednoduchý a rýchly receptík ;)

Suroviny

1
porcia
3
minút
príprava
6
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Do šalky si rozbijeme 2 vajíčka a poriadne ich vymiešame :)

2

Pridáme salámu podľa chuti ( ja dávam loveckú ), a tavený syr a poriadne vymiešame :)

3

Ďalej pridáme soľ a koreniny podľa chuti :)

4

A potom šup na rozohriatú panvicu :)

5

No a ked je už omeleta urobená, na vrch môžete dať kečup :)

6

Prajem dobrú chuť ;)



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • marienka44, 26. apríla 2012 o 15:09
    @Bublinka08 ,ja by som slaninu, v Tvojom pripade salamu, najprv opiekla na panvici a potom zaliala zmesou vajec, byliniek, mlieka ap. Ale to je len moj nazor, aby sa mastna zlozka vyskvarila a nie uvarila. :-)


  • evanaaa, 26. apríla 2012 o 17:18
    Veru,@marienka44 má pravdu, najprv sa opečú suroviny do omelety a tie sa potom zalejú vajcami a pomaly smažia. Ale ak ti to tak ide lepšie, a chutí ti to, tak je to potom dobre.


  • bublinka08, 17. mája 2012 o 22:24
    Ja to robím vždy takto :) Takže neviem, ak vám to chutí tak ako povedala @marienka44 tak je to tiež v poriadku :) Raz určite vyskúšam aj ten spôsob :)


  • sovka62, 17. mája 2012 o 22:36
    Do vajec na omeletu na omeletu pridávam 1 PL mlieka na 1 vajce. Keď ju vlejem na rozpálený tuk, zhŕňam okraj omelety od kraja do stredu. Takto zostane krehká a nadýchaná, nie tuhá ako palacinka.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Nebojte sa byliniek
Vy starší, len si spomeňte. Akými bylinkami voňala vaša záhrada pred polstoročím? Aké čerstvé rastlinky sa vtedy používali vo vašej kuchyni?

Slovenské gastronomické poklady
(2. časť)

Poznáte Zaručené tradičné špeciality zo Slovenska? Obohacujú náš každodenný jedálny lístok, no vieme o nich málo. Prečítajte si zaujímavosti o týchto potravinách.

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená na pare!
- Inzercia -
Zelenina pri skladovaní stráca vitamíny. BONDUELLE Vapeur je skvelou voľbou pre tých z vás, ktorí chcú mať kvalitnú a chrumkavú zeleninu vždy po ruke.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 17/2015: Varíme pre oslávenca Varíme pre oslávenca
Časopis Varecha v piatok 24. apríla v denníku Pravda.


TOPlist