Olovrant z laloka, huspeniny a čatní fotorecept

Ján Palenčár
šéfkuchár spa & wellness hotela Kaskády v Sliači-Sielnici, 5. decembra 2014
Olovrant z laloka, huspeniny a čatní (fotorecept)
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
30 minút
príprava
60-70 minút
tepelná úprava

Suroviny

0,5 kg
3 ks
300 g
300 g
2 - 3 ks
100 ml




Postup

  1. 1

    Lalok, nožičky a kože dáme variť do osolenej vody spolu s cibuľou, cesnakom a bobkovým listom. Uvarený lalok vyberieme, osolíme, okoreníme a posypeme paprikou.


  2. 2

    Bravčové nožičky vykostíme, vložíme do malej misky, zalejeme vývarom, ak treba, dosolíme, okoreníme a necháme stuhnúť.


  3. 3

    Jablko a tekvicu očistíme, nakrájame na kocky. Na panvicu vysypeme cukor, skaramelizujeme a primiešame tekvicu. Zalejeme bielym vínom a pridáme jablko. Varíme asi dve minúty, do hotového pridáme nakrájané čili.


Diskusia k receptu

k599
Aj mne sa recept páči, ale neporovnateľne oveľa viac sa mi páčiš Ty, milá "predkomentujúca" DDDD
kimlo
Úžasný olovrant... Aj ranajky a večeru by som si take dal... 5*
safran2
Ci pána, mňáááááááááááááááááááááááááááááááááám!




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia