Ohnivé mäso

nelajsiaNelajsia, recept pridal: 31. januára 2010 14:24Ďalšie jeho recepty

Tento recept sme vymysleli, keď môj syn študoval a na internáte si chcel ukuchtiiť niečo dobré a rýchle.

Suroviny

1-2
porcia
15
minút
príprava
15
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

Kuracie prsia nakrájame na tenké pásiky, pridáme olivový olej, červenú mletú papriku, premiešame, pridáme soľ, pretretý cesnak, na drobno nakrájanú cibuľu, kečup, omáčky, horčicu, všetko dôkladne premiešame.

Túto zmes necháme postáť, najlepšie do druhého dňa v chladničke, ale pri veľkom študentskom hlade....stačí aj pol hodinka

Na panvici alebo vo WOK-u rozpálime olej a zmes v nej opekáme približne 15 minút - pokiaľ mäsko nie je mäkké.

Ak chcete dodržať zásady oddelenej stravy - jedzte toto jedlo len so zeleninovým šalátom - je to jedlo bielkovinového charakteru. Ak nie, môžete k nemu podávať opekané zemiaky, ryžu alebo dobrú chrumkavú žemľu.



Páči sa ti tento recept?
Fejsbukni
Z technických príčin je momentálne hviezdičkovanie receptov nedostupné. Pokiaľ chcete vyjadriť, že sa vám recept páči, lajknite ho zatiaľ na facebooku, alebo napíšte komentár do diskusie. Vaša Varecha.sk



Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

5 komentárov k receptu
  • kremienok, 28. februára 2010 o 12:05
    ďakujem, za tento recept...nechala som spolu s mäsom vydusiť aj konzervu šampionov ( otvorená plechovka a čo s ňou..) a syn sa nevedel dojesť..je to chutné..mňam..


  • nelajsia, 28. februára 2010 o 13:12
    To sa teším veľmi,,, varenie je vlastne o kreativite a tak vznikajú vždy nové a nové receptíky


  • Reklama (za ňou pokračuje ešte 2 komentárov)
  • 3sandra3, 10. februára 2012 o 22:09
    aj ja milujem chili


  • calm, 30. januára 2014 o 23:36
    super recept, robila som ho už niekoľkokrát :) soli je však veľa



Pridaj komentár:

Prihlás sa prezývkou z Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk:



Nemáš registráciu na Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk? Registrácia

Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Aktuálne súťaže

SÚŤAŽ: Nie je želatína ako želatína! + VÝSLEDKY SÚŤAŽE
Veľká noc je náročným obdobím pre každú gazdinku. Dr.Oetker má teraz pre vás dvoch pomocníkov, s ktorými budú vaše jedlá ozdobou sviatočného stola.

TOP 15 - Najlepšie recepty mesiaca marec 2014
Najlepšie recepty mesiaca marec. Pozrite si TOP 15 receptov, ktoré sa vám najviac páčili.

Recept mesiaca: Súťaž na apríl 2014
Aj tento mesiac hľadáme najlepší a najobľúbenejší recept. Vyhlasujeme súťaž, v ktorej víťazí recept uložený počas apríla 2014 do kuchárskych kníh na portáli Varecha.sk najviac krát.


Magazín

Veľkonočný jazyk
Hovädzí jazyk, údený i neúdený, je veľká pochúťka. Môžete ho konzumovať „len tak“, uvarený a nakrájaný, s cviklou, čerstvým chrenom, duseným medvedím cesnakom alebo červenou kapustou.

Veľká noc v Egypte
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Náš seriál uzatvára Janaalizibolenova z Egypta.

Veľká noc v Nemecku
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Dnes Elixir z Nemecka.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 17/2014: Morka na tanieri Morka na tanieri
Časopis Varecha vo piatok 25. apríla 2014 v denníku Pravda.


TOPlist