Ohnivé mäso

nelajsiaNelajsia, 53 ročná žena, Veľký Krtíš, 31. januára 2010 14:24
Ďalšie jej recepty »

Tento recept sme vymysleli, keď môj syn študoval a na internáte si chcel ukuchtiiť niečo dobré a rýchle.

1-2
porcia
15 min
príprava
15 min
tepelná úprava

Suroviny

1  ks
1  ks
1  strúčik
1  KL
2  lyžice
2  lyžice
1  lyžica
 pár kvapiek
1  lyžica
1 KL
1  ks
 pár kvapiek

Postup prípravy

  1. 1

    Kuracie prsia nakrájame na tenké pásiky, pridáme olivový olej, červenú mletú papriku, premiešame, pridáme soľ, pretretý cesnak, na drobno nakrájanú cibuľu, kečup, omáčky, horčicu, všetko dôkladne premiešame.

  2. 2

    Túto zmes necháme postáť, najlepšie do druhého dňa v chladničke, ale pri veľkom študentskom hlade....stačí aj pol hodinka

  3. 3

    Na panvici alebo vo WOK-u rozpálime olej a zmes v nej opekáme približne 15 minút - pokiaľ mäsko nie je mäkké.

  4. 4

    Ak chcete dodržať zásady oddelenej stravy - jedzte toto jedlo len so zeleninovým šalátom - je to jedlo bielkovinového charakteru. Ak nie, môžete k nemu podávať opekané zemiaky, ryžu alebo dobrú chrumkavú žemľu.

ohodnoť recept:
Hlasoval 1 človek (5,0 hviezdičiek)
Recept je zaradený do tagov:


Inšpirácie z nových receptov
TOPlist