Obyčajné mäso v alobale

pavelnemecko - bez fotkypavelnemecko, 16. júla 2015

Tak som sa musel na základe uverejnených receptov naštvať./Použijeme repkový olej od spoločnosti Palma/.Nech tam inzerent dá rovno šaržu!!!Ale k receptu Zobraziť celý popis Tak som sa musel na základe uverejnených receptov naštvať./Použijeme repkový olej od spoločnosti Palma/.Nech tam inzerent dá rovno šaržu!!!Ale k receptu na fajn papaníčko.Nie je to náročné,ale veľmi jednoduché a chutné.

6
porcií
20 minút
príprava
50 minút
na 170 °C

Suroviny

1 kg
5 ks
1 kg
1 ks
1 ks
podľa chuti
200 g
1 strúčik
1 ks




Postup

  1. 1

    Zemiaky nakrájame na koliečka.Krkovičku na rezne-asi tak. Alobal nastriháme asi na 25x30 centimetrov.Natrieme masťou/potiažne olejom/,naukladáme zemiačky,na vrch hodíme krkovicu,posypeme soľov,čiernym korením a trošku kari korenia/to ľúbia deti/.Zasypeme koliečkami cibule/ostane to trošku sladké/hodíme cesnak a pokmínime mierne.Zabalíme to ako batoh/aby z toho výpek nevytiekol/.

  2. 2

    Takto mnoho batohov hodíme na pekáč a pečieme. A to je všetko!Pečieme asi 50 minút na 170 supňov.

  3. 3

    Rodinka Vám bude vďačná,za tak chutné jedlo.

Diskusia k receptu

pavelnemecko
Zabudol som na jednu dôležitú informáciu.Prosíím deťom to neotvárať.Oni si to rozbalia sami a z toho sa tešia.Mám vnúčence,môžem potvrdiť!!!
farbuska
super, pavel! ja robím podobne, s drobnou obmenou: na spodok alobalu tenučké plátky slaninky, zemiaky pokrájané na plátky, soľ, korenie, trocha rasce, krkovička, soľ, korenie, cibuľa, plátky klobásy a zavŕšiť opäť tenkými plátkami slaninky. rada robievam pre väčšiu spoločnosť, baláčky sa dajú pohodlne pripraviť vopred, strčiť do rúry 45 minút pred príchodom hostí. Potom už len namiešať veľký zeleninový šalát.
pacik
Všetko som naukladala do rímskeho hrnca a takto upiekla. Bolo to super, málo práce a chutný výsledok, 5* :-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia