Obrátený jablčník

brigitaBrigita, 60 ročná žena, Trenčín, 9. januára 2010 18:48
Ďalšie jej recepty »

Bleskový koláč môj vnuk ho má rád z tmavým pudingom.

20
porcií
20+15 min
príprava
45 min
na 250 °C

Suroviny

Postup prípravy

  1. 1

    Na plech dáme papier na pečenie polejeme trochou oleja a nakrájeme jablká na drobnejšie kúsky, posypeme škoricou a orechami, zalejeme piškótovým cestom a dáme piecť ako piškótu. Po upečení nechať vychladnúť prevrátiť na piškótu vrch poliať pudingom.

  2. 2

    Piškótové cesto : Z bielkov si urobíme tuhý sneh ,pomaly vlejeme cukor uvarený na niť po jednom vmiešame žĺtka a nakoniec pomaly múku ,pridáme 1 pl oleja .

ohodnoť recept:
Recept je zaradený do tagov:


TOPlist