Obložený chlebíček

galka01 - fotkagalka01, 21. apríla 2010
Obložený chlebíček
Foto: galka01

Obložený chlebíček pozná každý človek, nie je to zložitá a ťažká vec..... ale chcem sa trošku spolu s Vami podeliť o svoj koníček....neskutočne ma Zobraziť celý popisObložený chlebíček pozná každý človek, nie je to zložitá a ťažká vec..... ale chcem sa trošku spolu s Vami podeliť o svoj koníček....neskutočne ma to baví...nie je to príliš vábne, lákavé...nič, čo by rozbúšilo srdce...ale je....

Suroviny

1 ks
1 ks
podľa potreby a vkusu
podľa potreby a vkusu
podľa potreby a vkusu
3 ks
1 ks
4 ks
4 farebné ks
1 ks
1 ks
len na dozdobenie
1 ks




Postup

  1. 1

    Myslím, že recept na obložený chlebík nie je potrebné písať......každý má fantáziu, každý si aspoň raz v živote pripravoval na raňajky, večeru dáky kúsok chlebíka........

Diskusia k receptu

hanina
Je to nádherné! Pripomína mi to maily: Keď sa kuchári nudia!
evusik
tak to je úplne super krásne, to je aj škoda zjesť, paráda :-)
2010
galka01
este take pekne male krabicky a mozes si otvorit obchod ,
1365_1270586392 - profilový obrázok
esi
esi
No tak toto nie. To nie len takto odflingnúť. Na takéto chlebíčky je treba postup, aspoň na tie zeleninové vývrtky. Pozerá sa na ne úžasne, ale čo keď také chceme urobiť aj my. Nech sa aj na nás niečo nalepí.
jerica
Padla mi sánka!! Ja robievam chlebíčky,ale tieto , klobúk dolu! :)) Treba napísať a odfotiť, akými pomôckami sú robené ozdôbky, lahodí oku a určite aj chuti.
jerica
Aj tá obložená misa je kus práce profíka.Podľa toho ako to máš naaranžované, určite aj tvoja domácnosť je zariadená vkusom.
používateľ nemá avatar
mb
mb
vypadaju nadherne. a oblozene chlebicky mozem kedykolvek ;)
hannah22
veľmi veľmi peknééé, si šikovnica šikovná, chválim je to kus šikovnéj robotky ... :))
evia
súhlasím s esi, ozaj treba dať návod, ako si napr. vykrojila tie kúsočky z mrkvy, je to nádhera na pozeranie a čo ešte na koštovanie. Ani keby som si ruky vykrútila tak to takto nenaaranžujem. nádherné
galka01
....dievčence moje, všetko je nakrájané na nárezovom stroji na veľmi tenúčko...okrem rajčín..... rukami postáčané ako ma napadne.Treba vyskúšať, každý je dosť šikovný....veľa zdaru....
bozulka
Ja si spomínam asi pred 40 rokmi sme zo Zväzu žien poriadali kurzy šitia a studenej kuchyne,ale takéto chlebíčky by som neurobila ani keby mi neviem čo...Je to krásne obdivuhodné,ale ty si určite profesionálka,ktorá sa tým živý.Ja si dovolím tvrdiť možno trošku neskromne,že som aj šíkovná aj mám fantáziu,ale na toto treba dlhoročnú prax a nehovoriť,že to chce len trošku fantázie..Ale jako inšpirácia je to dobré.Nič v zlom,nechcela som sa Ťa dotknúť.Budem sa tešiť na ďalšie inšpirácie.
fatimaz
nejsem si jista co tím myslíš že: "...nie je to príliš vábne, lákavé...nič, čo by rozbúšilo srdce...ale je.... " když jistě sama dobře víš, že je to krásná práce. dále: "...každý má fantáziu, každý si aspoň raz v živote pripravoval na raňajky, večeru dáky kúsok chlebíka........" to je jistě pravdou, jenže nikdo si nedělá ke snídani exkluzivní rautové chlebíčky naaranžovány na luxusní nerezové míse.
proto se holky právem dožadují postupu práce. znám tuhle práci dokonale, dělám i gastro-carving a není to brnkačka. je to dle mého názoru gastronomické umění. chce to hodiny prstového tréningu důležitého ke skládání kornoutků, růžiček, lístečků a kalíšků.
neřekla bych : "rukami postáčané ako ma napadne"
Jinak krásná práce!
frezia68
@galka01pora ď,aký máš ten nárezový stroj?Nepracuješ náhodou v reštaurácii ?Mne sa to tak nepodarilo....:-((
galka01
....ahoj frezia...kúpila som si nárezový stroj ako majú v mäsiarstve na krájanie salámy, taký starší, vyradený...inak tie nárezové stroje kúpené ako napr. v Tescu nestoja za nič.....a čo sa týka mojej zručnosti, chlebíčky a obložené misy som sa naučila ukladať úplne sama. Pracujem síce v kuchárskom kolektíve, kde učíme budúcich kuchárov, ale viac sa venujeme príprave teplých pokrmov.
1andy
woouu a daju sa aj papat alebo su len na ozdobu..... sikulka
majo51
škoda že také chlebíky nedostať aj kúpiť v lahôdkach tak ako v Prahe aj keď teraz rozmýšľam, že či sú v Ba lahôdky aj keď som rodák z Ba tak neviem. Lahôdky a cukrárne z vlastnou výrobou zmizli.
ajinkat
Ehm jsou primo vystavni:) nadhera takhle je nazdobit neumi kazdy opravdu se sliny zbihaji:)
marika21
Si šikovná. Čo dodať. Už ajinkat,ria389,mariaklara,majo51,1andy,slnieckosom,fatimaz,bozulka všetko okomentovali. Je to 5*****
ches
MOZEM NAPISAT,ZE CHLEBICKY SU PRE OCI PARADAA,......
V BRATISLAVE SA DAKUJU KUPIT ,CO SOM SI VSIMLA,ALE SOM ICH NEKOSTOVALA ALE NA OKO VYPADALI NA ZJEDENIE A TO NA :POSTOVA ULICA,NA ROHU OTVORILI NOVU MALU KAVIARNICKU, PREDAJNU ,KDE SI MOZETE KUPIT OBLOZENI CHLEBICEK.
A ESTE V NAKUPNOM CENTRE LUKY II,CAREFOUR V KAVIARNI PRI PIZZERII,OPROTI LEKAREN A NAY ELEKTRO,.CLEBICKY SU CERSTVE A CHUTNE AJ DOMOV SME ICH KUPILI A NAM CHUTILI.ODPORUCAM.
elekra
Sú nádherné a určite aj tak skvelo chutia ako vyzerajú. tiež sa prihováram za fotopostup, aby sme sa aj my niečo naučili.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia