Pizza
Nočná pizza (fotorecept)
Autor receptu: sev111
Náš obľúbený recept na chutnú a dobrú pizzu....
Postup
- ja vždy večer vypracujem za surovín cesto aby odležalo v chladničke do druhého dňa zabaliť do sáčku rozdeliť na 6 bochníkov
- ráno cesto vybrané s chladničky krásne v noci pracovalo
- takto krásne prebublinkuje počas noci
- cesto rozvaľkať ja potieram najprv olejom zmiešaným s pretlačeným cesnakom, potom paradajková pasta (kečup, pretlak, ...) a ukladáme čo máme radi alebo čo chladnička dala. Takto občas dávaj aj mäsko na šťave či varené ..... fantázii sa medze nekladú a hlavne v lete čerstvé suroviny je TOP pečiem vždy na papieri na pečenie
- piecť v pred hriatej rúre na 250 °C do zlata
- želám všetkým dobrú chuť