Nepečený srnčí chrbát (fotorecept)

Autor receptu: kajusiqq

Tak tu je ten spomínaný srnčí chrbát s mojimi piškotami:).......snáď každý pozná:)......a veľmi dobre vie že je skutočne neodolateľný:)......mnam:-*

5 minút
príprava
10+30 chladenie minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Do hrnca si dáme najskôr roztopiť margarín...alebo heru
  2. Potom pridáme práškový cukor chvíľu povaríme do masi potom pridáme puding a nechábvame na jemnom plameni pridáme ostatne ingrediencie(pokial vam veľmi zhustne možte priliať trošičku mliečka ale nemusíte:)
  3. Hotovú masu nalejeme do celofánom vystlanej nadoby:)
  4. potom nanesieme jeden pásik piškot:)
  5. Zalejeme a dáme dva pásiky piškot:)
  6. Zalejeme zvyšnou masou a necháme chladnuť minimálne pol hodinu v mrazaku alebo cez noc v chladničke:)))