Nepečený srnčí chrbát (fotorecept)
Autor receptu: kajusiqq
Tak tu je ten spomínaný srnčí chrbát s mojimi piškotami:).......snáď každý pozná:)......a
veľmi dobre vie že je skutočne neodolateľný:)......mnam:-*
5 minút príprava |
10+30 chladenie minút tepelná úprava |
Postup
- Do hrnca si dáme najskôr roztopiť margarín...alebo heru
- Potom pridáme práškový cukor chvíľu povaríme do masi potom pridáme puding a nechábvame na jemnom plameni pridáme ostatne ingrediencie(pokial vam veľmi zhustne možte priliať trošičku mliečka ale nemusíte:)
- Hotovú masu nalejeme do celofánom vystlanej nadoby:)
- potom nanesieme jeden pásik piškot:)
- Zalejeme a dáme dva pásiky piškot:)
- Zalejeme zvyšnou masou a necháme chladnuť minimálne pol hodinu v mrazaku alebo cez noc v chladničke:)))