Nepečený pudingový

ovan - bez fotkyovan, 28. júla 2013
Nepečený pudingový
Foto: ovan

Výborný letný koláčik

20 minút
príprava

Suroviny

2 bal.
650 ml
1 velľký
2 bal.
2 bal.
1 ks
 na posypanie




Postup

  1. 1

    Nachystáme si menší plech alebo formu. Ja som použila väčšiu formu, preto je dezert trošku nižší. Pre klasický plech, prípadne pre viac vrstiev krému je potrebné použiť väčšiu dávku surovín. Na dno formy poukladáme Bebe keksy. Ja som použila jedno balenie na dno formy. Ak niekde zostanú medzery, stačí doplniť piškótami.

  2. 2

    Zo 650 ml mlieka a dvoch pudingových práškov uvaríme puding podľa návodu na obale. Takýto puding bude hustejší, takže sa dá kľudne použiť viac mlieka. Do ešte teplého pudingu primiešame 1 väčšie balenie Pribináčika (alebo inú alternatívu Pribináčika), ja som použila vanilkový. K tomu primiešame 2 balíčky vanilkového cukru.

  3. 3

    Vzniknutý krém navrstvíme na Bebe keksy. Na krém poukladáme ďašiu vrstvu Bebe keksíkov.

  4. 4

    Posledná vrstva je šľahačka, ja som použila smotanu na šľahanie plus stužovač šľahačky, samozrejme sa dá použiť aj prášková či sprejová šľahačka.

  5. 5

    Na vrch dezertu postrúhame akúkoľvek čokoládu, tu som použila Ľadové gaštany. Hotový dezert dáme na pár hodín do chladničky a môžeme podávať. Dobrú chuť :)

Diskusia k receptu

luss44
vyzerá výborne :) myslím že môžem dať namiesto pribináčika aj jemný tvaroh... ale dnes už nie, máme cuketovo-kokosový, ale vďaka za rcp
siesta
Vyzera pekne, nedávno som robila podobný, musela som improvizovať, tak do pudingu som dala ten vanilkovy tvaroh z lidla, čo chuti ako prijímacom, medzi vrstvy višne, šľahačky som nedávala. S tými ladovymi gastanami to musí byt suprove
medovnicek
s pribináčikom som ešte neskúšala, ale mám ho veľmi rada, takže bude určite výborný aj v tej plnke
avonka
vyzera pekne, dnes som kupila pudingy a vyskusam to z bananovym pudingom a bananovym pribinacikom :-P ukaldaaam do KK
gubics
Skvelý nápad, musím ho vyskúšať, dík za nápad.
olinka12
Milujem nepečené zákusky mám tu na vareche výborný banánový ale aj toto je super určite vyskúšam ukladám...