Nepečené višňové kocky

maxinka - fotkamaxinka, 2. mája 2016
Nepečené višňové kocky
Foto: maxinka

Recept na tento koláčik som si sama zostavila pri snahe urobiť niečo dobré na víkend. Som spokojná ako sa mi to podarilo a rozhodla Zobraziť celý popisRecept na tento koláčik som si sama zostavila pri snahe urobiť niečo dobré na víkend. Som spokojná ako sa mi to podarilo a rozhodla som sa oň podeliť.

28
porcií
60 minút
príprava

Suroviny

2 poháre
18 PL
18 PL
2 ks
900 ml
250 g
200 g
0,5 l + na ozdobu
2 ks
2 ks




Postup

  1. 1

    Šťavu z kompótov zlejeme, doplníme do 1 litra vodou. Časť si odložíme a rozmiešame v nej krupicu. Ostatnú spolu s cukrom dáme povariť, pridáme odkôstkované višne, povaríme a nakoniec pridáme ostatnú šťavu s krupicou. Po zhustnutí hmoty, odstavíme. Plech vypláchneme studenou vodou a višňovú hmotu naň rozotrieme.

  2. 2

    Puding v mlieku uvaríme, dáme vychladnúť, občas premiešame. Maslo vymiešame s práškovým cukrom a spojíme s vychladnutým pudingom. Natrieme na vychladnutú višňovú hmotu.

  3. 3

    Vyšľaháme šľahačku s trochou cukru a stužovačmi a navrstvíme na vanilkovú plnku, dáme chladiť.

  4. 4

    Pripravíme si želatínu podľa návodu na prípravu. Keď začína tuhnúť rozotrieme ju na dobre vychladený koláč. Po úplnom stuhnutí ozdobíme šľahačkou a nakrájame na kocky.

    Nepečené višňové kocky - obrázok 4

Diskusia k receptu

jack
Krásny zákusok,.Určite vyskúšam.Ten spodok koláča je veľmi zaujímavý.Akože korpus.
maxinka
@Patroveckypitrs (3.5.2016 10:52)

Tento recept je mnou vytvorený a vymyslela som ho iba túto sobotu, bol to taký môj experiment, takže ten ktorý Vám robila priateľka bol asi podobný tomuto. Ale je naozaj veľmi dobrý.
haji
@Maxinka bezva recept! Efektní a jistě chutný dezert, višňové a nepečené - pro mě záruka "jedlosti". Jsi šikulka! Beru celé, jak to leží a běží! K tomu dobroučké kafíčko a jsem jako na kraji v nebi.
maxinka
@Ancicka (4.5.2016 19:42)

môže byť, ale treba upraviť množstvo surovín, na okrúhlu formu je to veľa