Nepečená torta

Autor receptu: guzmania

Skvelý a jednoduchý recept ktorý zvládnu aj začínajúci kuchári a ktorý je skvelou bodkou za nedeľným obedom.

10
porcií
30 minút
príprava

Suroviny

Postup

  1. Pripravenú formu obalíme alobalom. Na dno poukladáme piškóty, ktoré sme si namočili v káve. Potrieme zmesou, ktorú sme si pripravili z kyslej smotany, jemného tvarohu a vanilkového cukru. Na vrch poukladáme ovocný kompót ( ja som použila broskyne) a postup opakujeme až kým nenaplníme celu formu. Na vrchu by mali byť piškóty, ktoré sme do kávy nemočili. Vrch prikryjeme alobalom a zaťažíme tanierom. Dáme cez noc do chladničky. Na druhý deň potrieme zvyšnou smotanovo- tvarohovou zmesou, posypeme grankom a ozdobíme ovocím.