Nepečená torta

Nepečená torta
Foto: guzmania
guzmaniaGuzmania, recept pridal: 11. septembra 2012 14:26Ďalšie jeho recepty

Skvelý a jednoduchý recept ktorý zvládnu aj začínajúci kuchári a ktorý je skvelou bodkou za nedeľným obedom.

Suroviny

10
porcií
30
minút
príprava

Postup prípravy receptu

1

Pripravenú formu obalíme alobalom. Na dno poukladáme piškóty, ktoré sme si namočili v káve. Potrieme zmesou, ktorú sme si pripravili z kyslej smotany, jemného tvarohu a vanilkového cukru. Na vrch poukladáme ovocný kompót ( ja som použila broskyne) a postup opakujeme až kým nenaplníme celu formu. Na vrchu by mali byť piškóty, ktoré sme do kávy nemočili. Vrch prikryjeme alobalom a zaťažíme tanierom. Dáme cez noc do chladničky. Na druhý deň potrieme zvyšnou smotanovo- tvarohovou zmesou, posypeme grankom a ozdobíme ovocím.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasoval 1 človek (5,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • siesta, 11. septembra 2012 o 16:14
    Myslim, ze tento recept je taky nestastnicek, uz tolkokrat je tu zverejneny, ze sa mnohym doslova zhnusi. Kebyze aspon nejaka novinka by tam bola pridana, co este nikto nezrealizoval, ale takto...copy-paste


  • mama3chlapov, 11. septembra 2012 o 16:16
    presne toto by som si dala po nedeľnom obede, MŇAM


  • fany05, 11. septembra 2012 o 16:22
    Ako zmena je dobre pridať uvareny puding......tiež mňamka:))


  • medulienka122, 11. septembra 2012 o 16:26
    vitaj na Vareche!


  • guzmania, 11. septembra 2012 o 16:27
    ak chcete vylepsenie, staci pridat sumienku k tvarohu a vzniknu nadherne farebne kombinacie


  • afataga, 11. septembra 2012 o 16:32
    je to dobre, aj ja tu mam velmi podobny recept, do kavy davam aj trochu rumu, ale pravda je, ze takych podobnych receptov je tu vela, este by si mohla dopisat pre menej chapavych, ze na druhy den to treba vyklopit z formy :-)


  • guzmania, 11. septembra 2012 o 16:35
    treba mat specialnu formu z ktorej sa da ten okraj odopnut


  • izabella929, 11. septembra 2012 o 17:47
    krásna tortička.-))


  • afataga, 11. septembra 2012 o 18:16
    netreba specialnu formu, ja som to robila do nerezovej misy, najskor som ju vylozila potrevinarskou foliou a po vyklopeni som ju odstranila


  • violetacamorova, 11. septembra 2012 o 20:02
    Obľúbený dezert!


  • klaura, 12. septembra 2012 o 09:31
    je to rýchly dezertík a máme ho radi ...


  • stacy77777, 12. septembra 2012 o 09:32
    myslím, že táto kombinácia sa ťažko niekedy zhnusí, ako bolo písané v prvom komentári.... veľa ľudí uprednostňuje plnky bez masla a v letných mesiacoch je aj u nás doma takéto "sladké" najprijateľnejšie


  • agora, 12. septembra 2012 o 14:38
    No, 100x pridaný recept, a aká parádna diskusia...


  • dogagador, 16. septembra 2012 o 15:47
    takato torta je tradicna torta mojej nevesty, ktora je mlada, zamestnana mama a nerada vari a nerada pecie. a tak su vsetci radi, ked sa taketo cosi objavi a okamzite to zmizne....takze asi to nie je take hrozne, aj ked suhlasim sposlednymi dvoma slovami siesty "copy-paste" :-). fakt ale je, ze toto nie je jediny "perpetum mobile" recept :-p


  • dogagador, 16. septembra 2012 o 15:49
    ps: minule do toho pridala ovocie ....


  • michal81, 15. novembra 2014 o 02:50
    obycajny Tiramisu, akurat by to chcelo miesto jemneho tvarohu pouzit italsky syr - Mascarpone :) ktory sa da dnes uz kupit v takmer kazdych potravinach (je vyrabany zo smotany, pomocou posobenia kyseliny vinnej, bez odstranovania srvatky)



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Od mágie k borovičke
- Inzercia -
Borievka obyčajná je všetko, len nie obyčajná! Lahodné srdce Spišskej borovičky – tekutého klenotu, ktorý nám závidia až za hranicami – bolo odpradávna súčasťou tajomných magických rituálov u nás i vo svete.

Čatajské praclíky
„Šedesátka neny bohvíjaký vek, mosíš sa jej šak dožit,“ hovoril kedysi modranský mäsiar Vinco Held.

Šípky – krásne a liečivé zároveň
V tomto čase neskorej jesene by sme už v prírode ťažko hľadali nejakú liečivú bylinku. Snáď jediná, ktorá nás očarúva aj v tomto období, je šípka.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 47/2014: Cesnaková kuchárka Cesnaková kuchárka
Časopis Varecha v piatok 21. novembra v denníku Pravda.


TOPlist