Nepečená smotanová torta

ekuricova - fotkaekuricova, 17. marca 2011
Nepečená smotanová torta
Foto: ekuricova

Klasická nepečená smotanová torta, len výsledný efekt je pastvou pre detské oči. Prvýkrát som ju robila pred tromi rokmi a priznám sa, že som ju Zobraziť celý popisKlasická nepečená smotanová torta, len výsledný efekt je pastvou pre detské oči. Prvýkrát som ju robila pred tromi rokmi a priznám sa, že som ju "odniekadiaľ odkukala". Ale na inšpiráciu nám ostatným to predsa nevadí.

Suroviny

3 ks alebo jogurt
 rôzne




Postup

  1. 1

    Smotanu rozmiešame s cukrom. Na dno okrúhlej misy vložíme mikroténový sáčok alebo celofán, rozložíme plátky kiwi, plnku, piškóty, opäť plnku, prípadne ovocie atď.

  2. 2

    necháme stuhnúť. Dozdobíme: hlava korytnačky je z ošúpaného jablka, oči z černíc, jazyk zo šupky z jablka. Nohy sú takisto z jablka.

  3. 3

    Deti budú mať obrovskú radosť. Je to jednoduché a rýchle.

Diskusia k receptu

ancicka
Podobna korytnačka tu bola pred nedávnom,ale určite aj táto je dobrá...
evanaaa
Ak mi to stuhne, potom to asi vyklopím, nie? Aby to kiwi bolo navrchu. Ale pekné to je, najmä tam kde sú deti sa to oplatí. A hlava a nohy by mohli byť aj zo zaváraných broskýň alebo marhúl.
ketty3811
Tiež som túto tortu robila včera,ale nie takú peknú,len takú obyčajnú a s ananásom.:-)
enge149
veľmi pekná,chválim,super nápad,mám podobnú lienku,ale vyskúšam a vidím,že to je iba fantázia aj banány by sa dali použiť na nohy,ja miešam kyslú poch.smotanu so šľahačkou,mňam..