Nebojácna rybacia polievka

rybarkuchar - fotkarybarkuchar, 4. októbra 2012

Nebojácna preto, lebo som sa nebál pridať všetko čo mi v chladničke stálo v ceste. Nakoniec z toho vznikla ľahká, chutná jesenná polievka.

15 minút
príprava
45 minút
tepelná úprava

Suroviny





Postup

  1. 1

    Tak toto mi stálo v ceste

    Nebojácna rybacia polievka - obrázok 1
  2. 2

    Na oleji opražíme cibuľu a postupne pridávame suroviny – v poradí od najdlhšej doby dusenia po najkratšiu ( huby, paprika, cvikla, mrkva, kapusta, karfiol, kukurica ...). Podlievame vodou alebo rybacím vývarom. Pred dokončením pridáme kúsky ryby (stačí 5 minút).

    Nebojácna rybacia polievka - obrázok 2

Diskusia k receptu

dajanca
naozaj smelá polievka... :-) uložené...bude čakať na príležitosť...
helca103
priznám sa,že rybaciu polievku som ešte nikdy nevarila,no podľa tvojho nebojácneho receptu asi skúsim :-) Chcem sa Ťa ešte opýtať na cibuľu, obrázok č.1 máš jej tam hodne-takže aj do rybacej polievky ide veľa cibule ako do guľášu?
rybarkuchar
@helca103 - klasická rybacia polievka ako napr. halasle vyžaduje veľa cibule, ktorá sa musí rozvariť a prepasírovať. Toto som skôr poňal ako zeleninovú, tekže stačia jedna dve.
izabella929
@rybarkuchar , halászlé som ešte nevarila, ale raz sa iste odhodlám...videla som ako sa to varí a pán sedel pri tom ako manažér a vyberal po jednom kostičky, tak na to ja nervy nemám...smiala som sa na tom a povedala som mu, že tak toto mne určite nehrozí, ale jeden nikdy nevie,.))))))ale keď som to ochutnala, bolo to nebíčko v papaľke, niečo tak výborné, som ešte nejdela...to už hádam aj 4 roky, čo sme boli na chate a varil to jeden pán rabár...tvoja rybacia polievka vyzerá skvele.-))) parááádne...
rybarkuchar
@izabella929 uvariť dobré halászlé je nie také jednoduché. Skúšal som niekoľko " zaručených " receptov a stále to bolo nejaké iné. Ale časom sa to zlepšilo. Takže skúšaj, skúšaj a skúšaj.
veronika353
Ukládám tento recept,na vánoce vždycky vařím polévku z ryby tak ,jak ji vařila moje maminka,ale moje rodina má radši kapustnicu.Ale tento recept taky není na zahození:-)))))
miloss2
No,to vyzerá výborne,akurát dnes nám švagor doniesol dvoch kaprov,tak najbližšie bude tvoja polievka.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia