Nátierka z vareného kuracieho mäsa

Nátierka z vareného kuracieho mäsa
margaretka28Margaretka28, recept pridal: 17. júna 2012 16:47Ďalšie jeho recepty

Aj vy občas rozmýšľate čo s mäsom z polievky? Tak skúste nátierku.:-)

Postup prípravy receptu

1

Všetko spolu rozmixovať a hotovo.Nechám dobre vychladiť a môže sa natrieť.A zajtrajšiu desiatu deťom do školy mám hotovú.:-))



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • helca103, 17. júna 2012 o 18:00
    super nápad ako občas využiť varené mäsko :-)



  • jasama, 17. júna 2012 o 20:06
    Margaretka ďakujem za typ. Hneď som ju urobila a veľmi nám chutila. Už som aj rozmýšľala, čo s mäsom.


  • tiziana, 17. júna 2012 o 22:21
    Na pohľad pripomína tuniakovú :), niekedy vyskúšam, až bude mäsko...výborný tip


  • danda3, 17. júna 2012 o 22:32
    Aj ja občas takúto robievam a nielen z mäsa z polievky, aj keď ostane pečené kura a už ho nikto nechce jesť, nátierka to istí.♥


  • margaretka28, 17. júna 2012 o 23:13
    DAKUJEM:-)


  • evilauri, 18. júna 2012 o 01:10
    U nas mäsko ostava tiez len pre psa, no ale tvoja natierka vypada lakavo, ukladam do kk :-)


  • slawi, 18. júna 2012 o 21:02
    No, to u nas sa nestihne ani vychladit.Tiez milujeme tuto natierku.


  • tori111222, 19. júna 2012 o 13:00
    mňamka.. nátierky mám rada, okrem rybacích.. ryby mám rada len na obrázku a v akváriu u susedov.. výborná nátierka..


  • margaretka28, 19. júna 2012 o 14:14
    @tori111222 ,@slawi ,@evilauri , dakujem za komentáre,nátierka bola naozaj výborná.


  • stacy77777, 8. apríla 2013 o 19:16
    @margaretka - vyskúšané, veľmi chutné, vďaka za recept


  • margaretka28, 8. apríla 2013 o 19:36
    vstacy77777, to som rada :-)



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Nebojte sa byliniek
Vy starší, len si spomeňte. Akými bylinkami voňala vaša záhrada pred polstoročím? Aké čerstvé rastlinky sa vtedy používali vo vašej kuchyni?

Slovenské gastronomické poklady
(2. časť)

Poznáte Zaručené tradičné špeciality zo Slovenska? Obohacujú náš každodenný jedálny lístok, no vieme o nich málo. Prečítajte si zaujímavosti o týchto potravinách.

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená na pare!
- Inzercia -
Zelenina pri skladovaní stráca vitamíny. BONDUELLE Vapeur je skvelou voľbou pre tých z vás, ktorí chcú mať kvalitnú a chrumkavú zeleninu vždy po ruke.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 18/2015: Poklady slovenskej kuchyne Poklady slovenskej kuchyne
Časopis Varecha vo štvrtok 30. apríla v denníku Pravda.


TOPlist