Nátierka z medvedieho cesnaku
Autor receptu: tizian1cat
Keď som domov doniesla medvedí cesnak, môj muž skonštatoval, že to je bezpečnejšie ako muchotrávka, čo sa alibi týka a prvýkrát odmietol zjesť niečo, čo som urobila. Priznám sa, že som zneistela, ovoniavala a kontrolovala som každý jediný lístok. Ale žiaden konvalinkový list som nenašla, tak som sa rozhodla riskovať. A viete, čo mi to chlapisko urobilo?!?! Po dvoch hodinách povedal, že aj on si dá. Keďže som evidentne živá.
Postup
- Zmiešame tvaroh a lučinu, pridáme posekaný medvedí cesnak, dochutíme soľou a korením. Krátko prebehneme ponorným mixérom. Ak by sa nám konzistencia zdala moc tuhá, môžme pridať trošíčku jogurtu.
Natierame na opečený chlebík. Ponúkneme najprv manželovi...:-)))