Nanukové rezy ( fotorecept )

Nanukové rezy ( fotorecept )
Foto: nikola166
nikola166Nikola166, recept pridal: 10. novembra 2011 13:38Ďalšie jeho recepty

Neviem prečo nanukové, ale veľmi chutné :) hlavne ten krém. mňam...Uvedené suroviny sú na menší plech, keď chcete na klasický, tak treba 2x toľko...

Suroviny

4
porcie
30
minút
príprava
25
minút
na 190  °C

Postup prípravy receptu

1

Oblátku orežeme podľa plechu, ktorý sme vymazali maslom a vysypali múkou. Potrieme nutelou - nahruubooo :P
Nanukové rezy ( fotorecept ) - obrázok 1

2

Vajcia vyšľaháme s cukrom do penista. Pridáme múku zmiešanú s práškom do pečiva a 5 PL vody.
Nanukové rezy ( fotorecept ) - obrázok 2

3

Nalejeme na pripravené oblátky a pečieme vo vyhriatej rúre 25 minút.
Nanukové rezy ( fotorecept ) - obrázok 3

4

Z mlieka a hrubej múky si uvaríme kašu a necháme vychladnúť.
Nanukové rezy ( fotorecept ) - obrázok 4

5

Maslo vymiešame s cukrom a po častiach pridávame vychladnutú kašu a mleté orechy.
Nanukové rezy ( fotorecept ) - obrázok 5

6

Krém rovnomerne natrieme na vychladnuté cesto.
Nanukové rezy ( fotorecept ) - obrázok 6

7

... a polejeme čokoládovou polevou.
Nanukové rezy ( fotorecept ) - obrázok 7

8

Dobrú chuť :)
Nanukové rezy ( fotorecept ) - obrázok 8



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasoval 1 človek (5,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • marcy, 10. novembra 2011 o 15:03
    lákavý,akurát ku káve by bodol :)) u nás určite dupľovaná dávka,lebo mám obrovské pechy aj radi pribalíme návšteve


  • emmatessdad, 10. novembra 2011 o 15:11
    ja tiez robim nanukove, to asi preto, ze ta plnka vychladne v chladnicke a je to dost studeny zakusok.
    Tvoj je pekny, si velmi sikovna.


  • domci4, 10. novembra 2011 o 16:19
    oblátka nie je spomenuta v recepte, inač super recept :)


  • dorisa, 10. novembra 2011 o 16:41
    Ukladám si recept, páči sa mi:)


  • vierik, 10. novembra 2011 o 17:03
    Pekný a dobrý zákusok, a mám vybratý na nedeľu :-)))


  • tinca, 10. novembra 2011 o 17:57
    nanukové teda môžem pekný rcp


  • sneica, 10. novembra 2011 o 19:28
    ukladam,vyskusam....vyzera lakavo a chutne....


  • vavan, 10. novembra 2011 o 19:58
    nádherné rezy


  • jezibabka59, 10. novembra 2011 o 20:20
    vyzera to zaujimavo ,ale akokeby to bolo skombinovane z dvoch receptov,nanukovy mam iny a druhy sa vola rezy na oplatke


  • 3sandra3, 10. novembra 2011 o 22:29
    ešte som neskúšala... takže vyskúšam


  • nikola166, 11. novembra 2011 o 07:33
    Ďakujem za komenty :) už som tam doplnila tie oblátky .. ďakujem za upozornenie ... :)


  • tatranka, 11. novembra 2011 o 16:32
    Už je v KK.Koláčik je lákavý a aj pekný.Myslím,že naň dôjde.


  • akeber, 11. novembra 2011 o 20:06
    Pečiem nanukové rezy ale iné...aj tvoje sa mi páčia ukladám , už je v kk :-))


  • mariaklara, 11. novembra 2011 o 21:48
    Aj ja pečiem iné, tieto si ukladám:-))


  • jarunka, 13. novembra 2011 o 22:56
    Tiez peciem nanukove rezy ale ine...tiez velmi dobre. Chystam sa ich pridat ale bez foto, este neviem ako sa to robi :-)


  • dorisa, 13. novembra 2011 o 23:11
    @jarunka , len sa nechaj viesť návodom, iste to dokážeš. Teším sa na tvoje fotorecepty.


  • vierik, 19. novembra 2011 o 20:25
    @Nikola166 dnes som ich piekla,sú vynikajúce, len som ešte dala pod plnku džem.Môžem doporučiť....


  • nikola166, 21. novembra 2011 o 09:33
    vierik: jeej tak to ma teší že chutili :) s tým džemom to je dobrý nápad, vyskúšam potom....


  • aszabka, 29. januára 2014 o 19:35
    Nebola hrubá múka na sklade, tak som použila polohrubú a do cesta pridala orechy a trochu kakaa..výborné :)



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Jablkový bioperník
Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.

Šéfkuchár Miroslav Milučký: Ľudia sa radi s jedlom na tanieri hrajú
Ak chcete zažiť gastronomický zážitok v pokojnej atmosfére, zakúsiť noblesu a genius loci starej Bratislavy, určite navštívte Francúzsku reštauráciu v bratislavskom Hoteli Devín. Kulinárske špeciality od šéfkuchára Miroslava Milučkého vám v nej pohladia všetky zmysly.

Magnesia Red vo vás prebudí silu
Kto by nemiloval podmanivú a energizujúcu chuť červeného ovocia? Teraz si tento skvelý zážitok môžete vychutnať vďaka novej minerálnej vode Magnesia Red s unikátnou kombináciou prírodného horčíka a šťavy z červeného ovocia. Či už si zvolíte Magnesia Red grapefruit, jahoda, malina alebo červená ríbezľa, každá z nich vás uchváti a prebudí vo vás skrytú životnú silu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 51/2014: Vianočná hostina Vianočná hostina
Časopis Varecha v piatok 19. decembra v denníku Pravda.


TOPlist