Nanukové rezy ( fotorecept )

Nanukové rezy ( fotorecept )
Foto: nikola166
nikola166Nikola166, recept pridal: 10. novembra 2011 13:38Ďalšie jeho recepty

Neviem prečo nanukové, ale veľmi chutné :) hlavne ten krém. mňam...Uvedené suroviny sú na menší plech, keď chcete na klasický, tak treba 2x toľko...

Suroviny

4
porcie
30
minút
príprava
25
minút
na 190  °C

Postup prípravy receptu

1

Oblátku orežeme podľa plechu, ktorý sme vymazali maslom a vysypali múkou. Potrieme nutelou - nahruubooo :P
Nanukové rezy ( fotorecept ) - obrázok 1

2

Vajcia vyšľaháme s cukrom do penista. Pridáme múku zmiešanú s práškom do pečiva a 5 PL vody.
Nanukové rezy ( fotorecept ) - obrázok 2

3

Nalejeme na pripravené oblátky a pečieme vo vyhriatej rúre 25 minút.
Nanukové rezy ( fotorecept ) - obrázok 3

4

Z mlieka a hrubej múky si uvaríme kašu a necháme vychladnúť.
Nanukové rezy ( fotorecept ) - obrázok 4

5

Maslo vymiešame s cukrom a po častiach pridávame vychladnutú kašu a mleté orechy.
Nanukové rezy ( fotorecept ) - obrázok 5

6

Krém rovnomerne natrieme na vychladnuté cesto.
Nanukové rezy ( fotorecept ) - obrázok 6

7

... a polejeme čokoládovou polevou.
Nanukové rezy ( fotorecept ) - obrázok 7

8

Dobrú chuť :)
Nanukové rezy ( fotorecept ) - obrázok 8



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovali 2 ľudia (5,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • marcy, 10. novembra 2011 o 15:03
    lákavý,akurát ku káve by bodol :)) u nás určite dupľovaná dávka,lebo mám obrovské pechy aj radi pribalíme návšteve


  • emmatessdad, 10. novembra 2011 o 15:11
    ja tiez robim nanukove, to asi preto, ze ta plnka vychladne v chladnicke a je to dost studeny zakusok.
    Tvoj je pekny, si velmi sikovna.


  • domci4, 10. novembra 2011 o 16:19
    oblátka nie je spomenuta v recepte, inač super recept :)


  • dorisa, 10. novembra 2011 o 16:41
    Ukladám si recept, páči sa mi:)


  • vierik, 10. novembra 2011 o 17:03
    Pekný a dobrý zákusok, a mám vybratý na nedeľu :-)))


  • tinca, 10. novembra 2011 o 17:57
    nanukové teda môžem pekný rcp


  • sneica, 10. novembra 2011 o 19:28
    ukladam,vyskusam....vyzera lakavo a chutne....


  • vavan, 10. novembra 2011 o 19:58
    nádherné rezy


  • jezibabka59, 10. novembra 2011 o 20:20
    vyzera to zaujimavo ,ale akokeby to bolo skombinovane z dvoch receptov,nanukovy mam iny a druhy sa vola rezy na oplatke


  • 3sandra3, 10. novembra 2011 o 22:29
    ešte som neskúšala... takže vyskúšam


  • nikola166, 11. novembra 2011 o 07:33
    Ďakujem za komenty :) už som tam doplnila tie oblátky .. ďakujem za upozornenie ... :)


  • tatranka, 11. novembra 2011 o 16:32
    Už je v KK.Koláčik je lákavý a aj pekný.Myslím,že naň dôjde.


  • akeber, 11. novembra 2011 o 20:06
    Pečiem nanukové rezy ale iné...aj tvoje sa mi páčia ukladám , už je v kk :-))


  • mariaklara, 11. novembra 2011 o 21:48
    Aj ja pečiem iné, tieto si ukladám:-))


  • jarunka, 13. novembra 2011 o 22:56
    Tiez peciem nanukove rezy ale ine...tiez velmi dobre. Chystam sa ich pridat ale bez foto, este neviem ako sa to robi :-)


  • dorisa, 13. novembra 2011 o 23:11
    @jarunka , len sa nechaj viesť návodom, iste to dokážeš. Teším sa na tvoje fotorecepty.


  • vierik, 19. novembra 2011 o 20:25
    @Nikola166 dnes som ich piekla,sú vynikajúce, len som ešte dala pod plnku džem.Môžem doporučiť....


  • nikola166, 21. novembra 2011 o 09:33
    vierik: jeej tak to ma teší že chutili :) s tým džemom to je dobrý nápad, vyskúšam potom....


  • aszabka, 29. januára 2014 o 19:35
    Nebola hrubá múka na sklade, tak som použila polohrubú a do cesta pridala orechy a trochu kakaa..výborné :)



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Nebojte sa byliniek
Vy starší, len si spomeňte. Akými bylinkami voňala vaša záhrada pred polstoročím? Aké čerstvé rastlinky sa vtedy používali vo vašej kuchyni?

Slovenské gastronomické poklady
(2. časť)

Poznáte Zaručené tradičné špeciality zo Slovenska? Obohacujú náš každodenný jedálny lístok, no vieme o nich málo. Prečítajte si zaujímavosti o týchto potravinách.

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená na pare!
- Inzercia -
Zelenina pri skladovaní stráca vitamíny. BONDUELLE Vapeur je skvelou voľbou pre tých z vás, ktorí chcú mať kvalitnú a chrumkavú zeleninu vždy po ruke.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 18/2015: Poklady slovenskej kuchyne Poklady slovenskej kuchyne
Časopis Varecha v piatok 1. mája v denníku Pravda.


TOPlist