Nálev na údenie rýb

turistkaTuristka, recept pridal: 27. januára 2012 13:43Ďalšie jeho recepty

Suroviny



    Postup prípravy receptu



    Páči sa ti tento recept?
    Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




    Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

    Komentáre k receptu
    • rigocka, 27. januára 2012 o 15:55
      Ja to robím jednoduchšie,rybu dobre umyjem,odstránim kožu(neprilepí sa na rošt)dostatočne nasolím,okorením bylinkovým korením na ryby a nechám postáť 24hodín,potom udíme 3-4hodiny.Nechám trošku vyvetrať a v chladničke aspoň na 3-4 hodiny.


    • turistka, 27. januára 2012 o 16:27
      milá @rigocka , udievame viacerí, takže vo veľkom, ale ja som si klikla i na@ryb árkuchár a tam som našla spôsob udenia i doma na sporáku, skúsim, Tvoja rada je fajn, tiež ju vyskúšam, keď mi budú tiecť slinky a ako sa povie nebudem môcť vydržať, čauko.


    • vini55, 27. januára 2012 o 17:43
      Ryby síce nejem, ale rád robím, ukladám. Aj domáca treska je super, ale prestal som rybárčiť pred dvomi desiatkami rokov, tak len krásne spomienky...


    • izabella929, 27. januára 2012 o 18:13
      hm...údenáče som občas kupovala, môže to byť dobré...


    • tetrisss, 4. februára 2012 o 18:10
      Kupili sme v madarsku africkeho sumca, riadny kus masa a tak som pouzila tento recept, dopadlo to vyborne, delikatesa, teraz este skusim ten olej, ked trochu postoja.


    • tetrisss, 5. februára 2012 o 19:40
      Asi olej neskusim, lebo uvarena udena ryba je taka lahodka, ze asi neostane.


    • turistka, 15. februára 2012 o 04:38
      @tetris , teší ma, že si spokojná, je to skutočne dobrý recept i ten staručký rybár, čo mi ho dal bol dobrý človek,@vini 55- mám i dobrý recept rybacia konzerva so zeleninou, podsuniem v čase oficiálneho otvorenia rybolovu. Daj sa na rybačku naspäť, bez nej ja určite ťažko- tá pohoda pri vode, to ako ja v prírode-spokojnosť



    Pridanie komentáru:
    Ďalšie komentáre sa k tomuto receptu momentálne nedajú pridávať. Pretože autor receptu buď tento recept vypol (zmenil na skrytý), alebo v ňom autor robil úpravy a recept čaká na schválenie administrátormi.

    Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
    QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
    Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

    Recept je v kategóriach:


    Magazín

    Bonduelle Vapeur, zelenina upravená na pare!
    - Inzercia -
    Zelenina pri skladovaní stráca vitamíny. BONDUELLE Vapeur je skvelou voľbou pre tých z vás, ktorí chcú mať kvalitnú a chrumkavú zeleninu vždy po ruke.

    Morčacie rolky
    Už po šestnásty raz sa v Hotelovej akadémii v Piešťanoch nedávno uskutočnila medzinárodná súťaž mladých somelierov. Dva tucty vedomostne nabitých

    Diétna paradajková
    Šesť pôstnych týždňov pominulo. Prichádzajú veľkonočné sviatky. Zelený štvrtok, Veľký piatok, Biela sobota, Veľkonočná nedeľa.


    Inzercia

    Časopis Varecha
    Varecha 17/2015: Varíme pre oslávenca Varíme pre oslávenca
    Časopis Varecha v piatok 24. apríla v denníku Pravda.


    TOPlist