Nálev na údenie rýb

turistkaTuristka, recept pridal: 27. januára 2012 13:43Ďalšie jeho recepty

Suroviny



    Postup prípravy receptu



    Páči sa ti tento recept?
    Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




    Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

    Komentáre k receptu
    • rigocka, 27. januára 2012 o 15:55
      Ja to robím jednoduchšie,rybu dobre umyjem,odstránim kožu(neprilepí sa na rošt)dostatočne nasolím,okorením bylinkovým korením na ryby a nechám postáť 24hodín,potom udíme 3-4hodiny.Nechám trošku vyvetrať a v chladničke aspoň na 3-4 hodiny.


    • turistka, 27. januára 2012 o 16:27
      milá @rigocka , udievame viacerí, takže vo veľkom, ale ja som si klikla i na@ryb árkuchár a tam som našla spôsob udenia i doma na sporáku, skúsim, Tvoja rada je fajn, tiež ju vyskúšam, keď mi budú tiecť slinky a ako sa povie nebudem môcť vydržať, čauko.


    • vini55, 27. januára 2012 o 17:43
      Ryby síce nejem, ale rád robím, ukladám. Aj domáca treska je super, ale prestal som rybárčiť pred dvomi desiatkami rokov, tak len krásne spomienky...


    • izabella929, 27. januára 2012 o 18:13
      hm...údenáče som občas kupovala, môže to byť dobré...


    • tetrisss, 4. februára 2012 o 18:10
      Kupili sme v madarsku africkeho sumca, riadny kus masa a tak som pouzila tento recept, dopadlo to vyborne, delikatesa, teraz este skusim ten olej, ked trochu postoja.


    • tetrisss, 5. februára 2012 o 19:40
      Asi olej neskusim, lebo uvarena udena ryba je taka lahodka, ze asi neostane.


    • turistka, 15. februára 2012 o 04:38
      @tetris , teší ma, že si spokojná, je to skutočne dobrý recept i ten staručký rybár, čo mi ho dal bol dobrý človek,@vini 55- mám i dobrý recept rybacia konzerva so zeleninou, podsuniem v čase oficiálneho otvorenia rybolovu. Daj sa na rybačku naspäť, bez nej ja určite ťažko- tá pohoda pri vode, to ako ja v prírode-spokojnosť



    Pridanie komentáru:
    Ďalšie komentáre sa k tomuto receptu momentálne nedajú pridávať. Pretože autor receptu buď tento recept vypol (zmenil na skrytý), alebo v ňom autor robil úpravy a recept čaká na schválenie administrátormi.

    Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
    QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
    Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

    Recept je v kategóriach:


    Magazín

    Králik dedka Kosíka
    V Skalici som si našiel manželku a do tohto kráľovského mesta podnes chodím rád. Sú tam dobrí a rázovití ľudia, dobré červené i biele víno, voňavučký trdelník a napokon i vyberaná gastronómia.

    Varecha 34/2014: Letné koláče a dezerty
    Časopis Varecha v piatok 22. augusta v denníku Pravda.

    Ewout Eleveld: Na stôl u nás čakáte aj 2 mesiace
    S kľudom Holanďana nám Ewout Eleveld – šéfkuchár holandskej Restaurant de Leest a hosť gastronomického kongresu Gastronomy Slovakia porozprával o svojej práci ocenenej tromi hviezdičkami od Michelina.


    Inzercia

    Časopis Varecha
    Varecha 34/2014: Letné koláče a dezerty Letné koláče a dezerty
    Časopis Varecha v piatok 22. augusta v denníku Pravda.


    TOPlist