Nálev na údenie rýb

turistkaTuristka, 69 ročná žena, recept pridala: 27. januára 2012 13:43Ďalšie jej recepty

Suroviny



    Postup prípravy receptu



    Páči sa ti tento recept?
    Fejsbukni
    Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




    Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

    7 komentárov k receptu
    • rigocka, 27. januára 2012 o 15:55
      Ja to robím jednoduchšie,rybu dobre umyjem,odstránim kožu(neprilepí sa na rošt)dostatočne nasolím,okorením bylinkovým korením na ryby a nechám postáť 24hodín,potom udíme 3-4hodiny.Nechám trošku vyvetrať a v chladničke aspoň na 3-4 hodiny.


    • turistka, 27. januára 2012 o 16:27
      milá @rigocka , udievame viacerí, takže vo veľkom, ale ja som si klikla i na@ryb árkuchár a tam som našla spôsob udenia i doma na sporáku, skúsim, Tvoja rada je fajn, tiež ju vyskúšam, keď mi budú tiecť slinky a ako sa povie nebudem môcť vydržať, čauko.


    • vini55, 27. januára 2012 o 17:43
      Ryby síce nejem, ale rád robím, ukladám. Aj domáca treska je super, ale prestal som rybárčiť pred dvomi desiatkami rokov, tak len krásne spomienky...


    • izabella929, 27. januára 2012 o 18:13
      hm...údenáče som občas kupovala, môže to byť dobré...


    • Reklama (za ňou pokračuje ešte 3 komentárov)
    • tetrisss, 4. februára 2012 o 18:10
      Kupili sme v madarsku africkeho sumca, riadny kus masa a tak som pouzila tento recept, dopadlo to vyborne, delikatesa, teraz este skusim ten olej, ked trochu postoja.


    • tetrisss, 5. februára 2012 o 19:40
      Asi olej neskusim, lebo uvarena udena ryba je taka lahodka, ze asi neostane.


    • turistka, 15. februára 2012 o 04:38
      @tetris , teší ma, že si spokojná, je to skutočne dobrý recept i ten staručký rybár, čo mi ho dal bol dobrý človek,@vini 55- mám i dobrý recept rybacia konzerva so zeleninou, podsuniem v čase oficiálneho otvorenia rybolovu. Daj sa na rybačku naspäť, bez nej ja určite ťažko- tá pohoda pri vode, to ako ja v prírode-spokojnosť



    Pridanie komentáru:
    Ďalšie komentáre sa k tomuto receptu momentálne nedajú pridávať. Pretože autor receptu buď tento recept vypol (zmenil na skrytý), alebo v ňom autor robil úpravy a recept čaká na schválenie administrátormi.

    Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
    QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
    Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

    Recept je v kategóriach:


    Aktuálne súťaže

    SÚŤAŽ: Nie je želatína ako želatína!
    Veľká noc je náročným obdobím pre každú gazdinku. Dr.Oetker má teraz pre vás dvoch pomocníkov, s ktorými budú vaše jedlá ozdobou sviatočného stola.

    TOP 15 - Najlepšie recepty mesiaca marec 2014
    Najlepšie recepty mesiaca marec. Pozrite si TOP 15 receptov, ktoré sa vám najviac páčili.

    Recept mesiaca: Súťaž na apríl 2014
    Aj tento mesiac hľadáme najlepší a najobľúbenejší recept. Vyhlasujeme súťaž, v ktorej víťazí recept uložený počas apríla 2014 do kuchárskych kníh na portáli Varecha.sk najviac krát.


    Magazín

    Veľká noc v Indii
    Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Píše Methi.

    Veľká noc v Austrálii
    Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Dnes od Palokuchki.

    Veľkonočná saláma
    Obe mandle v našej záhrade toho roku opäť zakvitli. Veľkoplodá ešte koncom februára a maloplodá o čosi neskôr. Kvitli dlho. Akoby čakali na prebúdzajúce sa včely.


    Inzercia

    Časopis Varecha
    Varecha 16/2014: Veľkonočná hostina Veľkonočná hostina
    Časopis Varecha vo štvrtok 17. apríla 2014 v denníku Pravda.


    TOPlist