Nálev na údenie rýb

turistka - fotkaturistka, 27. januára 2012

Suroviny





Postup

Diskusia k receptu

rigocka
Ja to robím jednoduchšie,rybu dobre umyjem,odstránim kožu(neprilepí sa na rošt)dostatočne nasolím,okorením bylinkovým korením na ryby a nechám postáť 24hodín,potom udíme 3-4hodiny.Nechám trošku vyvetrať a v chladničke aspoň na 3-4 hodiny.
turistka
milá @rigocka , udievame viacerí, takže vo veľkom, ale ja som si klikla i na@ryb árkuchár a tam som našla spôsob udenia i doma na sporáku, skúsim, Tvoja rada je fajn, tiež ju vyskúšam, keď mi budú tiecť slinky a ako sa povie nebudem môcť vydržať, čauko.
vini55
Ryby síce nejem, ale rád robím, ukladám. Aj domáca treska je super, ale prestal som rybárčiť pred dvomi desiatkami rokov, tak len krásne spomienky...
tetrisss
Kupili sme v madarsku africkeho sumca, riadny kus masa a tak som pouzila tento recept, dopadlo to vyborne, delikatesa, teraz este skusim ten olej, ked trochu postoja.
tetrisss
Asi olej neskusim, lebo uvarena udena ryba je taka lahodka, ze asi neostane.
turistka
@tetris , teší ma, že si spokojná, je to skutočne dobrý recept i ten staručký rybár, čo mi ho dal bol dobrý človek,@vini 55- mám i dobrý recept rybacia konzerva so zeleninou, podsuniem v čase oficiálneho otvorenia rybolovu. Daj sa na rybačku naspäť, bez nej ja určite ťažko- tá pohoda pri vode, to ako ja v prírode-spokojnosť



SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia