Nakladaný syr

weveweWevewe, recept pridal: 22. apríla 2010 20:22Ďalšie jeho recepty

mnamka na akukolvek prilezitost ;-) najlepsi je hermelin, ale hodi sa aj tofu, eidam, feta a uplne najlepsie je vsetko naraz

Postup prípravy receptu

1

Ja varim "by očko", teda "od oka". Preto som nepisala mnozstvo ingrediencii. Pripravime si zavaraci pohar a do neho striedavo ukladame na kocky nakrajany syr, nakrajanu cibulu, cesnak, hrozienka, orechy (tie nekrajam), olivy (nakrajane alebo cele), korenie a bobkovy list.

2

Horcicu rozmiesame so sojovou omackou a olejom, mozeme pridat trochu nalevu z oliv. Zalejeme syr tak, aby bol uplne ponoreny. Pohar uzavrieme, dame do chladnicky na tyzden a potom mozeme maskrtit....obvykle vsak tak dlho nevydrzim a pohar nacnem skor ;-)



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • hannah22, 23. apríla 2010 o 08:10
    skúsim, doteraz som nemala odvahu ... :))


  • 58vlasta, 23. apríla 2010 o 20:23
    Minule som podobne nakladaný syr držala v ruke v LIDLi, potom som si povedala, že to vlastne môžem spraviť aj doma... Vyskúšam...


  • honestka, 23. apríla 2010 o 21:29
    podobny som robila na vianoce, bolo to vsak zaliate o.olejom a zdalo sa nam to velmi mastne, asi treba nadobnudnut viacej chuti, skusim v malom tuto variantu, lebo na hermeline mozem prezit tiez...


  • peggy9, 29. apríla 2010 o 14:10
    Vyskušam mam priležitosť môže to byť dobre.
    Mám veľku chuť na to.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Medovníková chalúpka v rozprávkovom lese
- Inzercia -
Medovníková chalúpka sa skrýva v lese. A viete, že aj vy v kuchyni môžete takéto rozprávkové lesy chrániť? Celkom jednoducho – správnymi surovinami, ktoré pri varení používame.

Rúra na pečenie: Nie je už len obyčajná pec
Vianoce – obdobie, kedy naše rúry na pečenie nemajú čas na oddych, sa pomaly blížia. Ak uvažujete o kúpe novej rúry, pomôžeme vám článkom, v ktorom si prečítate, aké parametre si máte pri ich výbere všímať, aby vám to dobre pieklo.

Prvá adminka Varechy Sandra: Varecha bola pre mňa obrovská škola
Prvá adminka Varechy Sandra Bombošová spomína na začiatky Varechy, obľúbené recepty a prezradila nám tiež, čo jej práca vo Varecha.sk dala.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 43/2014: Slovensko na tanieri (3) Slovensko na tanieri (3)
Časopis Varecha v piatok 24. októbra v denníku Pravda.


TOPlist