Nakladaný syr

weveweWevewe, recept pridal: 22. apríla 2010 20:22Ďalšie jeho recepty

mnamka na akukolvek prilezitost ;-) najlepsi je hermelin, ale hodi sa aj tofu, eidam, feta a uplne najlepsie je vsetko naraz

Postup prípravy receptu

1

Ja varim "by očko", teda "od oka". Preto som nepisala mnozstvo ingrediencii. Pripravime si zavaraci pohar a do neho striedavo ukladame na kocky nakrajany syr, nakrajanu cibulu, cesnak, hrozienka, orechy (tie nekrajam), olivy (nakrajane alebo cele), korenie a bobkovy list.

2

Horcicu rozmiesame so sojovou omackou a olejom, mozeme pridat trochu nalevu z oliv. Zalejeme syr tak, aby bol uplne ponoreny. Pohar uzavrieme, dame do chladnicky na tyzden a potom mozeme maskrtit....obvykle vsak tak dlho nevydrzim a pohar nacnem skor ;-)



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • hannah22, 23. apríla 2010 o 08:10
    skúsim, doteraz som nemala odvahu ... :))


  • 58vlasta, 23. apríla 2010 o 20:23
    Minule som podobne nakladaný syr držala v ruke v LIDLi, potom som si povedala, že to vlastne môžem spraviť aj doma... Vyskúšam...


  • honestka, 23. apríla 2010 o 21:29
    podobny som robila na vianoce, bolo to vsak zaliate o.olejom a zdalo sa nam to velmi mastne, asi treba nadobnudnut viacej chuti, skusim v malom tuto variantu, lebo na hermeline mozem prezit tiez...


  • peggy9, 29. apríla 2010 o 14:10
    Vyskušam mam priležitosť môže to byť dobre.
    Mám veľku chuť na to.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Nebojte sa byliniek
Vy starší, len si spomeňte. Akými bylinkami voňala vaša záhrada pred polstoročím? Aké čerstvé rastlinky sa vtedy používali vo vašej kuchyni?

Slovenské gastronomické poklady
(2. časť)

Poznáte Zaručené tradičné špeciality zo Slovenska? Obohacujú náš každodenný jedálny lístok, no vieme o nich málo. Prečítajte si zaujímavosti o týchto potravinách.

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená na pare!
- Inzercia -
Zelenina pri skladovaní stráca vitamíny. BONDUELLE Vapeur je skvelou voľbou pre tých z vás, ktorí chcú mať kvalitnú a chrumkavú zeleninu vždy po ruke.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 18/2015: Poklady slovenskej kuchyne Poklady slovenskej kuchyne
Časopis Varecha v piatok 1. mája v denníku Pravda.


TOPlist