Nakladaný syr

weveweWevewe, 35 ročná žena, Bratislava, recept pridala: 22. apríla 2010 20:22Ďalšie jej recepty

mnamka na akukolvek prilezitost ;-) najlepsi je hermelin, ale hodi sa aj tofu, eidam, feta a uplne najlepsie je vsetko naraz

Postup prípravy receptu

1

Ja varim "by očko", teda "od oka". Preto som nepisala mnozstvo ingrediencii. Pripravime si zavaraci pohar a do neho striedavo ukladame na kocky nakrajany syr, nakrajanu cibulu, cesnak, hrozienka, orechy (tie nekrajam), olivy (nakrajane alebo cele), korenie a bobkovy list.

2

Horcicu rozmiesame so sojovou omackou a olejom, mozeme pridat trochu nalevu z oliv. Zalejeme syr tak, aby bol uplne ponoreny. Pohar uzavrieme, dame do chladnicky na tyzden a potom mozeme maskrtit....obvykle vsak tak dlho nevydrzim a pohar nacnem skor ;-)



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • hannah22, 23. apríla 2010 o 08:10
    skúsim, doteraz som nemala odvahu ... :))


  • 58vlasta, 23. apríla 2010 o 20:23
    Minule som podobne nakladaný syr držala v ruke v LIDLi, potom som si povedala, že to vlastne môžem spraviť aj doma... Vyskúšam...


  • honestka, 23. apríla 2010 o 21:29
    podobny som robila na vianoce, bolo to vsak zaliate o.olejom a zdalo sa nam to velmi mastne, asi treba nadobnudnut viacej chuti, skusim v malom tuto variantu, lebo na hermeline mozem prezit tiez...


  • peggy9, 29. apríla 2010 o 14:10
    Vyskušam mam priležitosť môže to byť dobre.
    Mám veľku chuť na to.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Červená grilovačka
Grilovanie (vraj) umožňuje šetrnejšiu prípravu potravín ako klasické vyprážanie alebo pečenie.

Šéfkuchár Oldřich Sahajdák: Chceme mať reštauráciu plnú spokojných ľudí
Pražská reštaurácia La Degustation Bohême Bourgeoise, v ktorej je šéfkuchárom a spolumajiteľom Oldřich Sahajdák, získala Michelinovu hviezdu prvý krát v roku 2012 a od tej doby si prestížne ocenenie každý rok obhájila.

Degustačný šalátik
Počiatkom leta bola v Bratislave opäť vínna slávnosť. V interhoteli na Tehelnom poli sa uskutočnil 14. ročník Trunkfestu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 32/2015: Kuracina Kuracina
Časopis Varecha v piatok 7. júla v denníku Pravda.


TOPlist