Nakladaný syr

weveweWevewe, recept pridal: 22. apríla 2010 20:22Ďalšie jeho recepty

mnamka na akukolvek prilezitost ;-) najlepsi je hermelin, ale hodi sa aj tofu, eidam, feta a uplne najlepsie je vsetko naraz

Postup prípravy receptu

1

Ja varim "by očko", teda "od oka". Preto som nepisala mnozstvo ingrediencii. Pripravime si zavaraci pohar a do neho striedavo ukladame na kocky nakrajany syr, nakrajanu cibulu, cesnak, hrozienka, orechy (tie nekrajam), olivy (nakrajane alebo cele), korenie a bobkovy list.

2

Horcicu rozmiesame so sojovou omackou a olejom, mozeme pridat trochu nalevu z oliv. Zalejeme syr tak, aby bol uplne ponoreny. Pohar uzavrieme, dame do chladnicky na tyzden a potom mozeme maskrtit....obvykle vsak tak dlho nevydrzim a pohar nacnem skor ;-)



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • hannah22, 23. apríla 2010 o 08:10
    skúsim, doteraz som nemala odvahu ... :))


  • 58vlasta, 23. apríla 2010 o 20:23
    Minule som podobne nakladaný syr držala v ruke v LIDLi, potom som si povedala, že to vlastne môžem spraviť aj doma... Vyskúšam...


  • honestka, 23. apríla 2010 o 21:29
    podobny som robila na vianoce, bolo to vsak zaliate o.olejom a zdalo sa nam to velmi mastne, asi treba nadobnudnut viacej chuti, skusim v malom tuto variantu, lebo na hermeline mozem prezit tiez...


  • peggy9, 29. apríla 2010 o 14:10
    Vyskušam mam priležitosť môže to byť dobre.
    Mám veľku chuť na to.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Šéfkuchár Ami El Gani: Môj sen je vlastná michelinovská reštaurácia
O tom, že gastronómia nemusí byť nudná, nás presvedčil Ami El Gani, šéfkuchár Holiday Inn Trnava, ktorý so svojim kreatívnym kuchárskym umením prináša nové trendy na slovenskú kulinársku scénu.

Ragú na horčici
Dnes si v Modre na barónku Megyesiovú už nikto nespomenie. Hádam len národný umelec Náco Bizmayer, ktorý u nej ako mladík prebýval.

Šéfkuchár Jozef Riska: Hľadáme chute a vône starého Prešporka
Na zorganizovanie úvodného večera Zimného festivalu jedla sa tento rok podujala známa bratislavská reštaurácia Zylinder. Jej šéfkuchár Jozef Riska nám predstavil, akú kuchyňu v Zylindri ponúkajú.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 5/2015: Fašiangy 2 Fašiangy 2
Časopis Varecha v piatok 30. januára v denníku Pravda.


TOPlist