Mrkvový šalát DIA

malamenka - fotkamalamenka, 17. júna 2012
Mrkvový šalát DIA
Foto: malamenka

Mnohi použivaju mrkvu len do polievky,alebo ju struhaju malym detičkam...ja a moja rodina mame mrkvu velmi radi na rozne sposoby.Je lacna,vždy dostupna,nabita vitaminmi a Zobraziť celý popisMnohi použivaju mrkvu len do polievky,alebo ju struhaju malym detičkam...ja a moja rodina mame mrkvu velmi radi na rozne sposoby.Je lacna,vždy dostupna,nabita vitaminmi a velmi chutna.Dat ju do šalatu,je jedna z možnosti.

4
porcie
15 minút
príprava

Suroviny

1 ks
1 ks
3 ks
3 PL
1 PL
1/2 KL
1 tbl.
1 ks




Postup

  1. 1

    Rozpustit tabletku prirodneho sladidla Stevia v lyžičke vody,pridat olej,ocot,vegetu a rozmiesat na chutny dresing/kto ma rad,moze pridat trochu cesnaku/.So skrabkou na zeleninu si z mrkvy nakrajam sližiky,uhorku,zelenu cibulku a redkovku na kolieska.

  2. 2

    Zalejem dresingom a podavam k hlavnemu jedlu,alebo ako predjedlo...hodi sa aj ako lahka večera s celozrnnym chlebom,či pečivom.

Diskusia k receptu

rolfynka
dobry salatik taky potrebujem privitala by som aj viac dia receptov aby som si spestrila jedalnicek dakujem
hanita888
mrkvu mam velmi rada,a teraz na leto sa aj mne ziadaju taketo salatiky,urcite ho vyskusam,diky za recept
evanaaa
Mala by som aj ja jesť viac šalátov. Ja používam tekuté sladidlá ( väčšinou), ale mám aj tabletky. Stévia na sladenie šaláru sa mi zdá drahá, radšej by som si ju šetrila na lepšie využitie.
malamenka
evanaa,na ake lepšie využitie?všetky umele sladidla obsahuju karcinogenne latky.stevia je prirodne sladidlo bez kalorii,ale to asi vieš.je velmi drahe,ja som ho kupila v lekarni za 7,50.ale objavila som v Rakusku v Spari to iste za 3,99.ak maš niekoho kto tam pracuje ,daj si doniest.nechapem,prečo je to u nas skoro raz take drahe.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia