Mrkvovo-tvarohová nátierka so syrom a tofu

zlota1 - bez fotkyzlota1, 4. júla 2015
Mrkvovo-tvarohová nátierka so syrom a tofu
Foto: zlota1
10
porcií
10 minút
príprava

Suroviny

1 téglik šľahaný
1 hrnček
1 ks
1 ks
 tvrdý strúhaný




Postup

  1. 1

    Do misky nastrúhame tvrdý syr, stačí aj 100g, nemusí byt veľa pretože tofu, ktoré k syru tiež nastrúhame naberie syrovú chuť. K syru a tofu dostrúhame jednu veľkú mrkvu na jemnom strúhadle, pridáme tvaroh, tatarskú omáčku a cesnak. Ja dávam často sušený, na chuti sa nič nezmení, ale nie je ťažký na žalúdok. Dosolíme podľa chuti. Podávame zachladené. Dobrú chuť!

Diskusia k receptu

jozka2
Vyborna a rychla pomazanka,ale ja tofu nemozem.5*




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia