Mrkvovo-cuketové tagliatelle s kuracinkou preliate medovo-horčicovou omáčkou

monty469Monty469, 42 ročná žena, Trebišov, 20. januára 2016 18:11
Ďalšie jej recepty »

Mrkvovo-cuketové tagliatelle s kuracinkou preliate medovo-horčicovou omáčkouFoto: monty469

Tip na rýchlu a chutnú večeru.

2
porcie

Suroviny

2 ks
2 ks
1 ks
 (steak 7 korení)
1 ČL
2 ČL
1 menšia vetvička

Postup prípravy

  1. 1

    Kuracie rezne osolíme, okoreníme (čierne mleté korenie + steak korenie), z oboch strán ich opečieme na oleji. Keď je mäso hotové, dáme ho nabok.

  2. 2

    Do výpeku pridáme maslo (1 PL), med a horčicu, necháme prevrieť a odstavíme.

  3. 3

    Potom si do ďalšej panvice dáme roztopiť maslo, pridáme rozmarín, zeleninové prúžky, osolíme, okoreníme (čierne mleté korenie) a zľahka opekáme 3-4 minúty. Zeleninka by mala ostať chrumkavá.

  4. 4

    Hotové tagliatelle a mäso prelejeme omáčkou a môžeme podávať. Dobrú chuť!

ohodnoť recept:
Hlasovalo 17 ľudí (4,5 hviezdičiek)
Recept je zaradený do tagov:


TOPlist