Mrazená káva so zmrzlinou a šľahačkou

cukorfalatkaCukorfalatka, recept pridal: 14. marca 2012 9:13Ďalšie jeho recepty

ja milujem tuto mrazenu kavu :P

Suroviny

1
porcia
10
minút
príprava

Postup prípravy receptu

1

Kavu zalejeme vriacou vodou,pridame mlieko a po kratko ochladnuti vlozime do chladnicky.

2

Ladovy kavovy napoj vlejeme do vysokych poharov ( cca do 3/4 pohara).

3

Pridame zmrzlnu,ozdobime slahackou a napoj podavame so slamkou.

4

MOJ TIP : Mrazenu kavu si mozete dochutit likerom. Hodi sa kokos,cokolada aj oriesky.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Recept je v kategóriach:

Magazín

Ragú na horčici
Dnes si v Modre na barónku Megyesiovú už nikto nespomenie. Hádam len národný umelec Náco Bizmayer, ktorý u nej ako mladík prebýval.

Šéfkuchár Jozef Riska: Hľadáme chute a vône starého Prešporka
Na zorganizovanie úvodného večera Zimného festivalu jedla sa tento rok podujala známa bratislavská reštaurácia Zylinder. Jej šéfkuchár Jozef Riska nám predstavil, akú kuchyňu v Zylindri ponúkajú.

Gallina freda
V nezvyklom čase, už začiatkom roka, som sa rozhodol svoje okrúhle narodeniny pripomenúť si v cudzom svete. Na čerstvom vzduchu, v teple, v prostredí pre mňa neznámych ľudí.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 5/2015: Fašiangy 2 Fašiangy 2
Časopis Varecha v piatok 30. januára v denníku Pravda.


TOPlist