Mrazená káva so zmrzlinou a šľahačkou

cukorfalatkaCukorfalatka, 21 ročná žena, Komarno, recept pridala: 14. marca 2012 9:13Ďalšie jej recepty

ja milujem tuto mrazenu kavu :P

Suroviny

1
porcia
10
minút
príprava

Postup prípravy receptu

1

Kavu zalejeme vriacou vodou,pridame mlieko a po kratko ochladnuti vlozime do chladnicky.

2

Ladovy kavovy napoj vlejeme do vysokych poharov ( cca do 3/4 pohara).

3

Pridame zmrzlnu,ozdobime slahackou a napoj podavame so slamkou.

4

MOJ TIP : Mrazenu kavu si mozete dochutit likerom. Hodi sa kokos,cokolada aj oriesky.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Recept je v kategóriach:

Magazín

Červená grilovačka
Grilovanie (vraj) umožňuje šetrnejšiu prípravu potravín ako klasické vyprážanie alebo pečenie.

Šéfkuchár Oldřich Sahajdák: Chceme mať reštauráciu plnú spokojných ľudí
Pražská reštaurácia La Degustation Bohême Bourgeoise, v ktorej je šéfkuchárom a spolumajiteľom Oldřich Sahajdák, získala Michelinovu hviezdu prvý krát v roku 2012 a od tej doby si prestížne ocenenie každý rok obhájila.

Degustačný šalátik
Počiatkom leta bola v Bratislave opäť vínna slávnosť. V interhoteli na Tehelnom poli sa uskutočnil 14. ročník Trunkfestu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 32/2015: Kuracina Kuracina
Časopis Varecha v piatok 7. júla v denníku Pravda.


TOPlist