Mrazená káva so zmrzlinou a šľahačkou

cukorfalatkaCukorfalatka, recept pridal: 14. marca 2012 9:13Ďalšie jeho recepty

ja milujem tuto mrazenu kavu :P

Suroviny

1
porcia
10
minút
príprava

Postup prípravy receptu

1

Kavu zalejeme vriacou vodou,pridame mlieko a po kratko ochladnuti vlozime do chladnicky.

2

Ladovy kavovy napoj vlejeme do vysokych poharov ( cca do 3/4 pohara).

3

Pridame zmrzlnu,ozdobime slahackou a napoj podavame so slamkou.

4

MOJ TIP : Mrazenu kavu si mozete dochutit likerom. Hodi sa kokos,cokolada aj oriesky.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Recept je v kategóriach:

Magazín

Predvianočné obdobie – magický čas kúziel a čarov
Aj keď vonku to tento rok veľmi nevyzerá na to, že by sa Vianoce blížili, predsa len, keď nazrieme do kalendára, zistíme, že tu už budú čo nevidieť. O týždeň začína prvou adventnou nedeľou advent – najmagickejšie obdobie roka.

Od mágie k borovičke
- Inzercia -
Borievka obyčajná je všetko, len nie obyčajná! Lahodné srdce Spišskej borovičky – tekutého klenotu, ktorý nám závidia až za hranicami – bolo odpradávna súčasťou tajomných magických rituálov u nás i vo svete.

Čatajské praclíky
„Šedesátka neny bohvíjaký vek, mosíš sa jej šak dožit,“ hovoril kedysi modranský mäsiar Vinco Held.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 48/2014: Zabíjačkové dobroty Zabíjačkové dobroty
Časopis Varecha v piatok 28. novembra v denníku Pravda.


TOPlist