Morčacie vykostené stehno na rasci

izabella929 - fotkaizabella929, 15. júna 2014

Na dnešný nedeľný obed som uvarila ľahké jedlo z morčacieho vykosteného stehna...toto mäsko je veľmi diétne a preto som ho podávala s cestovinou..obloha bola Zobraziť celý popisNa dnešný nedeľný obed som uvarila ľahké jedlo z morčacieho vykosteného stehna...toto mäsko je veľmi diétne a preto som ho podávala s cestovinou..obloha bola zo zeleniny..uhorky, paradajky, cibuľka...

4
porcie
40 minút
príprava
50 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g
1 ks
1 pl
1 pl
1/2 čl
Príloha:




Postup

  1. 1

    Morčacie mäso som umyla a pokrájala na malé kocky. Na lyžici bravčovej masti som opiekla pokrájanú cibuľku a pridala som aj rascu..keď bola cibuľka opražená, pridala som mäso..nechala som ho odparovať...potom som pridala červenú papriku, soľ, korenie, horčicu a kečup...všetko som nechala chvíľku podusiť spolu a podliala som troškou vody...vodu som pridávala podľa potreby vždy v malom množstve...Hotové mäso som ešte napkon dochutila a odložila...pokiaľ sa mäsko dusilo, uvarila som si cestoviny..kolienka...hotové jedlo som naložila na taniere, ozdobila a podávala so zeleninovým šalátom...dobrú chuť..

    Morčacie vykostené stehno na rasci - obrázok 1

Diskusia k receptu

kukulienka71
Izka, dala by som si s tými kolienkami aj dupľu, ale bez tej krásnej oblohy, určite veľmi chutné!
mesiar50
Excelentne a chutne pripravene obedne menu.Sikulka si velka.
radox1
a co tak namiesto tej opakujucej sa oblohy ju nejako ochutit-drezigom, a servitovat zvlast,alebo to inac nastajlovat,lebo vsetky recepty vyzeraju rovnako.
1x ivav
izabella929
@radox1...aj keď sa ti to zdá všatko rovnaké, predsa nie je rovnaké...mäsko má svoju omáčku, prečo by som ju podávala s drezingom a naviac na tanieri je všetko jedlé...listy aj paradajky sú postriekané octovým drezingom...ďakujem pekne za komentár.-)
1x hanak
frezia68
Mám rada také diétne jedlá a určite by mi veľmi chutilo s Tvojou zeleninou zo záhrady:-)
eviana
@izabella929 , veľmi chutne pripravená morčacinka... ja by som si ju zasa dala len s tou krásnou sviežou zeleninkou a bez cestovín... sto ľudí, sto chutí... fajne si navarila, mňam ;)
margaretka28
takéto masko s cestovinami majú radi moje decká, morčacie som ešte takto neskúšala, ale može byť fajn
ivav
precízne naservírované... radox1, jedine paradajky boli uložené podobne, ja zase spoznám Izkine jedlá podľa obrusa, čo mi ale vôbec nevadí...
1x ala64
izabella929
@janger...aj keď sa každému nepáčia, ale koľko fajného je na tých tanieroch...a čo je podstatné, práve čerstvo donesené zo záhrady...nevadí...nám to aj tak chutí...) ďakujem ti veľmi pekne za milý komentár.-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia