Morčacie prsia

Morčacie prsia na pikantnom baklažáne

Autor receptu: redakcia

4
porcie
10 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Vo veľkej panvici rozohrejeme kokosový olej, pridáme cibuľku, cesnak, baklažán a čili. Pražíme 3 – 4 minúty. Kým sa pripravuje zelenina, morčacie prsia osolíme, okoreníme a grilujeme z každej strany, kým nie sú dobre prepečené.
  2. Mäso vyberieme a necháme odpočívať. K zelenine pridáme korenie garam masala, paradajkový pretlak a varíme asi minútu. Prilejeme 400 ml vody alebo vývaru, vložíme cícer, dochutíme soľou a korením.
  3. Všetko necháme slabo zovrieť a varíme ešte dve minúty. Cícer s baklažánom podávame s morčacími prsiami a všetko posypeme nasekaným koriandrom.