Mňamka zo zbytkov z nedeľného obeda

izabella929 - fotkaizabella929, 28. novembra 2011

Často nám niečo zvýši z nedeľného obeda a už nevieme, ako by sme to mala ešte upraviť a preto som si vymyslela nové jedlo, Zobraziť celý popisČasto nám niečo zvýši z nedeľného obeda a už nevieme, ako by sme to mala ešte upraviť a preto som si vymyslela nové jedlo, kde je možné všetko zúžitkovať.

2
porcie
15 minút
príprava
3 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 kus, zbytky
1 krajec
1 ks
podľa potreby
štipka
50 g
50 ml




Postup

  1. 1

    Kuracie stehno oberiem z kosti, pokrájam na malé kocky, nesolím už, lebo bolo pri príprave dochutené.Syr nastrúham. Vajíčko si rozbijem do misky pridám soľ a mleté korenie. Krajce chleba namočím do vajíčka a na oleji vypražím.Na vypražený chlebík uložím kôpky pokrájanej kuracinky a posypem strúhaným syrom. Je to výborné s rajčinkami, alebo ľubovolným zeleninovým šalátom, podľa chuti.

Diskusia k receptu

baboja
Vyzera to naozaj mnamkovo.Vyborny napad,ktory urcite vyuzijem.
kimlo
Odporúčal by som ešte na chvíľu zvrchu zapiecť pod grilom.. :-)
1x lala77
izabella929
Díky za kometárik.-)) nuž dá sa to vyskúšať, zapiecť, ale keďže je vyprážaný chlebík, nechcela som to už kombinovať so zapekaním...ino, dobrý nápad. Inak je to dobré, lebo sa akýkoľvek druh mäska dá použiť.-)
dorisa
Výborný nápad, hocikedy mi ostane kuracinka a neviem, čo s ňou, teda, psíkovia by zjedli....
jozka2
velmi dobry napad,ja kuracinku zuzitkujem aj tak,ze masko pokrajam na drobno,pridam rapik/podla mnozstva/zeleru alebo mladu cibulku okorenim pridam majonezu fajnota.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia