Míša rezy

Míša rezy
izabella929Izabella929, recept pridal: 10. decembra 2011 16:22Ďalšie jeho recepty

Občas máme chuť aj na sladké...tak ku kávičke..

Suroviny

30
minút
príprava
170
minút
na 20 °C

Postup prípravy receptu

1

Rozdeliť vajíčka a pridať k nim 300 g práškový cukor..
Míša rezy - obrázok 1

2

Bielka a cukor vymiašať do peny..
Míša rezy - obrázok 2

3

Keď sú hotové, pridať do nich žltka..a miešať ďalej..postupne som pridala olej a vodu...všetko som zmiešala..potom som pridala múku s práškom do pečiva a opatrne som vareškou vmiešala do vypracovaného cesta.Trúbu som zapla na 170 st. plech som vymazala maslom, posypala múkou a dala piecť na 15-20 min.
Míša rezy - obrázok 3

4

Dala som do trúby a stále sledujem...
Míša rezy - obrázok 4

5

Hotový upečený koláč nechám vychladnúť a natriem ho broskyňovým džemom.Kým sa chladil, urobila som si plnku .
Míša rezy - obrázok 5

6

Z 20 dg cukru, hery a 500g tvarohu vymiešam hladkú penu.Dám do chladničky vychladiť.
Míša rezy - obrázok 6

7

Natieram džemom.Na džem som natrela vychladnutú tvarohovú penu. Kto chce, nastrúha na vrch čokoládu. Ja som dala čokoládovú polevu a posypala som ešte troškou kakaa.
Míša rezy - obrázok 7



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • zdenkas, 10. decembra 2011 o 18:22
    Tento koláčik poznám,je dobručký.Musím znova upiecť.Nejako som naň zabudla.


  • izabella929, 10. decembra 2011 o 18:36
    zdenkas...díky za komentárik,,,,veru aj ja,,,ale listovala som v diáriky, čo budem piecť na Vianoce a objavila som ho tam, tak som dnes upiekla.-)


  • marijanka712, 10. decembra 2011 o 21:39
    dobre vyzerá a tam kde je tvaroch šetko môžem tak si ho ukladamá pekne napísaný zrozumitelne...


  • 3sandra3, 10. decembra 2011 o 21:48
    vyzerá dobre,,, ešte som nepiekla.. musím vyskúšať,, dávam si do kk


  • sneica, 11. decembra 2011 o 08:11
    mam take tusenie ze tento kolacik chuti vyborne...:)..kk


  • izabella929, 11. decembra 2011 o 11:44
    veru, všetky máte pravdu je jemnučký, vynikajúci...nemá chybu.-)) doporučujem vyskúšať, ja robila len z polovičnej dávky...ale je super.-))


  • izabella929, 11. decembra 2011 o 11:45
    tomuto koláčiku hovorím ,,,,nebíčko v papuľke,,,,)))



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Recept je v kategóriach:

Magazín

Šéfkuchár Ami El Gani: Môj sen je vlastná michelinovská reštaurácia
O tom, že gastronómia nemusí byť nudná, nás presvedčil Ami El Gani, šéfkuchár Holiday Inn Trnava, ktorý so svojim kreatívnym kuchárskym umením prináša nové trendy na slovenskú kulinársku scénu.

Ragú na horčici
Dnes si v Modre na barónku Megyesiovú už nikto nespomenie. Hádam len národný umelec Náco Bizmayer, ktorý u nej ako mladík prebýval.

Šéfkuchár Jozef Riska: Hľadáme chute a vône starého Prešporka
Na zorganizovanie úvodného večera Zimného festivalu jedla sa tento rok podujala známa bratislavská reštaurácia Zylinder. Jej šéfkuchár Jozef Riska nám predstavil, akú kuchyňu v Zylindri ponúkajú.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 5/2015: Fašiangy 2 Fašiangy 2
Časopis Varecha v piatok 30. januára v denníku Pravda.


TOPlist