Míša rezy

Míša rezy
izabella929Izabella929, recept pridal: 10. decembra 2011 16:22Ďalšie jeho recepty

Občas máme chuť aj na sladké...tak ku kávičke..

Suroviny

30
minút
príprava
170
minút
na 20 °C

Postup prípravy receptu

1

Rozdeliť vajíčka a pridať k nim 300 g práškový cukor..
Míša rezy - obrázok 1

2

Bielka a cukor vymiašať do peny..
Míša rezy - obrázok 2

3

Keď sú hotové, pridať do nich žltka..a miešať ďalej..postupne som pridala olej a vodu...všetko som zmiešala..potom som pridala múku s práškom do pečiva a opatrne som vareškou vmiešala do vypracovaného cesta.Trúbu som zapla na 170 st. plech som vymazala maslom, posypala múkou a dala piecť na 15-20 min.
Míša rezy - obrázok 3

4

Dala som do trúby a stále sledujem...
Míša rezy - obrázok 4

5

Hotový upečený koláč nechám vychladnúť a natriem ho broskyňovým džemom.Kým sa chladil, urobila som si plnku .
Míša rezy - obrázok 5

6

Z 20 dg cukru, hery a 500g tvarohu vymiešam hladkú penu.Dám do chladničky vychladiť.
Míša rezy - obrázok 6

7

Natieram džemom.Na džem som natrela vychladnutú tvarohovú penu. Kto chce, nastrúha na vrch čokoládu. Ja som dala čokoládovú polevu a posypala som ešte troškou kakaa.
Míša rezy - obrázok 7



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • zdenkas, 10. decembra 2011 o 18:22
    Tento koláčik poznám,je dobručký.Musím znova upiecť.Nejako som naň zabudla.


  • izabella929, 10. decembra 2011 o 18:36
    zdenkas...díky za komentárik,,,,veru aj ja,,,ale listovala som v diáriky, čo budem piecť na Vianoce a objavila som ho tam, tak som dnes upiekla.-)


  • marijanka712, 10. decembra 2011 o 21:39
    dobre vyzerá a tam kde je tvaroch šetko môžem tak si ho ukladamá pekne napísaný zrozumitelne...


  • 3sandra3, 10. decembra 2011 o 21:48
    vyzerá dobre,,, ešte som nepiekla.. musím vyskúšať,, dávam si do kk


  • sneica, 11. decembra 2011 o 08:11
    mam take tusenie ze tento kolacik chuti vyborne...:)..kk


  • izabella929, 11. decembra 2011 o 11:44
    veru, všetky máte pravdu je jemnučký, vynikajúci...nemá chybu.-)) doporučujem vyskúšať, ja robila len z polovičnej dávky...ale je super.-))


  • izabella929, 11. decembra 2011 o 11:45
    tomuto koláčiku hovorím ,,,,nebíčko v papuľke,,,,)))



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Recept je v kategóriach:

Magazín

Jablkový bioperník
Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.

Šéfkuchár Miroslav Milučký: Ľudia sa radi s jedlom na tanieri hrajú
Ak chcete zažiť gastronomický zážitok v pokojnej atmosfére, zakúsiť noblesu a genius loci starej Bratislavy, určite navštívte Francúzsku reštauráciu v bratislavskom Hoteli Devín. Kulinárske špeciality od šéfkuchára Miroslava Milučkého vám v nej pohladia všetky zmysly.

Magnesia Red vo vás prebudí silu
Kto by nemiloval podmanivú a energizujúcu chuť červeného ovocia? Teraz si tento skvelý zážitok môžete vychutnať vďaka novej minerálnej vode Magnesia Red s unikátnou kombináciou prírodného horčíka a šťavy z červeného ovocia. Či už si zvolíte Magnesia Red grapefruit, jahoda, malina alebo červená ríbezľa, každá z nich vás uchváti a prebudí vo vás skrytú životnú silu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 51/2014: Vianočná hostina Vianočná hostina
Časopis Varecha v piatok 19. decembra v denníku Pravda.


TOPlist