Mirkin krémeš (fotorecept)
Autor receptu: mirka325
Mirkin krémeš, preto lebo ho zbožnujem je chuťovo výborný nie je náročny a hodí sa na
každú príležitosť.
20 porcií |
45 minút príprava |
3 - 4 minút tepelná úprava |
Postup
- Marínu otvoríme a poukladáme na plech celú ...
- Do misky dáme mlieko, cukor, 2 Zlaté klasy a varíme do hustej kaše.
Ked je kaša hustá, vypneme a dáme ju vychladiť až je studená. Po vychladnutí prídame do nej Palmarín a zmiešame spolu hmotu ...
- Do jednej misky dáme mlieko, šľahačku v prášku, cukor podľa chuti a vymiešame do husta a dáme do chladničky stuhnúť na cca 15 mim ..
Do druhej misky dáme pochúťkovú smotanu Pilos, stužovače, cukor a vymiešame do tuha a dáme do chladu na cca 10 mim..
Spolu potom hmoty zmiešame a natrieme na krém ...
- Nakoniec si roztopíme horkú čokoládu pridáme Céru a za stáleho varenie miešame. Keď sa hmota roztopí vylejeme ju na celý koláč a roztrieme...
A dáme chladiť na 1 - 1,5 hod..
Prajem Vám dobrú chuť...