Mirkin krémeš (fotorecept)

Autor receptu: mirka325

Mirkin krémeš, preto lebo ho zbožnujem je chuťovo výborný nie je náročny a hodí sa na každú príležitosť.

20
porcií
45 minút
príprava
3 - 4 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Marínu otvoríme a poukladáme na plech celú ...
  2. Do misky dáme mlieko, cukor, 2 Zlaté klasy a varíme do hustej kaše. Ked je kaša hustá, vypneme a dáme ju vychladiť až je studená. Po vychladnutí prídame do nej Palmarín a zmiešame spolu hmotu ...
  3. Do jednej misky dáme mlieko, šľahačku v prášku, cukor podľa chuti a vymiešame do husta a dáme do chladničky stuhnúť na cca 15 mim .. Do druhej misky dáme pochúťkovú smotanu Pilos, stužovače, cukor a vymiešame do tuha a dáme do chladu na cca 10 mim.. Spolu potom hmoty zmiešame a natrieme na krém ...
  4. Nakoniec si roztopíme horkú čokoládu pridáme Céru a za stáleho varenie miešame. Keď sa hmota roztopí vylejeme ju na celý koláč a roztrieme... A dáme chladiť na 1 - 1,5 hod.. Prajem Vám dobrú chuť...