Mirkin krémeš fotorecept

mirka325 - bez fotkymirka325, 31. januára 2016
Mirkin krémeš (fotorecept)
Foto: mirka325

Mirkin krémeš, preto lebo ho zbožnujem je chuťovo výborný nie je náročny a hodí sa na každú príležitosť.

20
porcií
45 minút
príprava
3 - 4 minút
tepelná úprava

Suroviny

Na plech:
6 bal.
Plnka I.:
2 bal.
300 ml
20 dkg
75 dkg
Plnka II.:
300 ml
2 bal.
400 ml
2 bal.
1 ks
5 dkg




Postup

  1. 1

    Marínu otvoríme a poukladáme na plech celú ...

    Mirkin krémeš (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Do misky dáme mlieko, cukor, 2 Zlaté klasy a varíme do hustej kaše. Ked je kaša hustá, vypneme a dáme ju vychladiť až je studená. Po vychladnutí prídame do nej Palmarín a zmiešame spolu hmotu ...

    Mirkin krémeš (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Do jednej misky dáme mlieko, šľahačku v prášku, cukor podľa chuti a vymiešame do husta a dáme do chladničky stuhnúť na cca 15 mim .. Do druhej misky dáme pochúťkovú smotanu Pilos, stužovače, cukor a vymiešame do tuha a dáme do chladu na cca 10 mim.. Spolu potom hmoty zmiešame a natrieme na krém ...

    Mirkin krémeš (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Nakoniec si roztopíme horkú čokoládu pridáme Céru a za stáleho varenie miešame. Keď sa hmota roztopí vylejeme ju na celý koláč a roztrieme... A dáme chladiť na 1 - 1,5 hod.. Prajem Vám dobrú chuť...

Diskusia k receptu

jack
Urcite aj tak dobre chutil ako dobre vyzera.davam5*.